Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşte performansımdan memnun değiller mi diye tereddüt yaşıyorum..?

volkano39

Üye
Konular
167
Reaksiyonlar
10
%80 psikoz raporum var. 10 yıllık memurum. hap tedavimi aksatmıyorum iş yerinde çok fazla yoğun olmasa da çalışıyorum. fakat bazen şaka bazen ciddi sen iş yapmıyorsun çalış biraz gibisinden laflar işittiğim oluyor. acaba benden memnun değiller mi iş konusunda bir sıkıntı olur mu?

Memnun olsalar ne olur olmasalar ne olur .

Salla başı al maaşını .

İş hayatı pisliklerle doludur .

Kimseyi mutlu edemezsin .

Kafanı böyle şeylerle doldurursan hep tedirgin olursun .

Memnun olsalar ne olur olmasalar ne olur .

Salla başı al maaşını .

İş hayatı pisliklerle doludur .

Kimseyi mutlu edemezsin .

Kafanı böyle şeylerle doldurursan hep tedirgin olursun .

Memnun değillerse şaka yollu değil ciddi ciddi söylerler, merak etmeyin. Ben de 21 yıllık öğretmenim, bu sürede şunu öğrendim: Alınganlık etmemek lazım. İşinizi tam yapın, size söyleyecek sözleri olmasın, memnun değillerse de kendileri yerlerini değiştirsinler. İstedikleri kadar şaka yapsınlar sonra, fark etmez

en mükemmel çalışan sen de olsan inan abir eksiğini bulmaya çalışan olacaktır. ben engelli kadrosunda idim bir bankada hem de en iyi banka idi çok çok uzun yıllar evvel...gece gündüz çalışıyorum herkes övüyor tebrikler vs vs vs sonra bir gün yanlışıkla benimle aynı zamanda işe girmiş aynı mezunşyet aynı yeterlilikte bir çalışanın maaşını gördüm .görmez olaydım.benim maaşın iki katı....... işte bu değerimiz. ağzınla kuş tutsanda sen engelli kadrosundasın maaş belli ...performans umurlarında değil.süper olsan da eksiğini de gören olur zaten yarım maaş alacaksak yarım çalışalım.neye uğraşıyoruz?

Üst Alt