Merhaba arkadaşlar bende 1,5 yaşında ateşli hastalıkla sakat kaldım yani çoçuk felçi sol bacağımı kullanamıyorum yüeüme cihazı ile hayatımı sürdürüyoeum ama diğer insanlardan farkım yok ve hareketlerimle yaşam tarzımla cevreme bunu kabul ettirdim ne kendim nede cevrem beni hiç bir zaman engelli olarak görmedi. Ama 2001 Nisan ayında tekrar yakalandığım menenjit hastalığı sonunda kulaklarımı kaybettim işte şuandan diğer insanlardan farklı olduğumu kabul ediyorum ben gercekten engelliyim ama bunubirazda cevre hissettiriyo artık.Dudak okuyarak pek kimseye ihtiyaç duymadan hayatımı sürdürüyorum ama konuşabildiğim için insanlar hatta dr. lar bile duymadığıma inanmıyorlar bazen ve bana normalmişim gibi anlatmaya calışınca çok zorlanıyorum. Şuanda bi kamu kuruluşunda işçi olarak çalışıyorum ve güzel bir hayatım var. Allah daha beterlerinden saklasın herzaman halimize şükretmemiz gerekir, hiçbirzaman isyan etmeyelim arkadaşlar insanları ne olusa olsun sevin mutlaka yoksa bu hayat cekilmez başka şekilde .Mutlu ve Sağlık dolu günler Diliyorum.