Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşte şu anda diğer insanlardan farklı olduğumu kabul ediyorum [O an]

leopard

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar bende 1,5 yaşında ateşli hastalıkla sakat kaldım yani çoçuk felçi sol bacağımı kullanamıyorum yüeüme cihazı ile hayatımı sürdürüyoeum ama diğer insanlardan farkım yok ve hareketlerimle yaşam tarzımla cevreme bunu kabul ettirdim ne kendim nede cevrem beni hiç bir zaman engelli olarak görmedi. Ama 2001 Nisan ayında tekrar yakalandığım menenjit hastalığı sonunda kulaklarımı kaybettim işte şuandan diğer insanlardan farklı olduğumu kabul ediyorum ben gercekten engelliyim ama bunubirazda cevre hissettiriyo artık.Dudak okuyarak pek kimseye ihtiyaç duymadan hayatımı sürdürüyorum ama konuşabildiğim için insanlar hatta dr. lar bile duymadığıma inanmıyorlar bazen ve bana normalmişim gibi anlatmaya calışınca çok zorlanıyorum. Şuanda bi kamu kuruluşunda işçi olarak çalışıyorum ve güzel bir hayatım var. Allah daha beterlerinden saklasın herzaman halimize şükretmemiz gerekir, hiçbirzaman isyan etmeyelim arkadaşlar insanları ne olusa olsun sevin mutlaka yoksa bu hayat cekilmez başka şekilde .Mutlu ve Sağlık dolu günler Diliyorum.

Gecmis olsun arkadasim...
Hic bir engellin seni engellemesine izin verme...!

Çok geçmiş olsun ve her zaman umudumuzu yitirmeyelim çok şükürler olsun halimize her zaman mutlu olmaya hak ediyoruz arkadaşlar.

Geçmiş olsun leopard allah beterinden saklasın

aramıza hosgeldın leopard
yasam savasında kendıne yettıgın durumdan sıkayet etmedıgın ıcın kutlarım

sağolun arkadaşlar gerçekten ne olusak kim olursak olalım her insan gibi hatta her canlı gibi bizlerde mutluluğu sevgiyi ve saygıyı hakediyoruz. her kese mutlu ve sağlık dolu bir yaşam diliyorum

Çok geçmiş olsun arkadaşım.
Seni,bu düşüncelerinden dolayı takdir etmemek mümkün değil.
Yaşadıklarına rağmen dimdik ayakta durabiliyorsun.Keşke herkes öyle olabilse.
Engeli olmadığı halde hayatla baş edemeyen o kadar çok insan var ki. Bu şunu gösteriyor : Güç Bedende Değil,Yürektedir.
Çok daha ağır şartlarda hayata tutunmaya çalışan bizler, bunu defalarca gösterdik ve göstermeye de devam edeceğiz Allah'ın izniyle.

önce geçmiş olsun arkadaşım
iyi işte toplum seni bi engelli gibi görmüyorsa ne mutlu
beni gören 1 kilometrden engelli oldumu biliyo :)
sana kimse inanmıyo yada inanmak istemiyo çok güzel gerçekten

ama seni hiç bi engel durdramaz ben öyle düşünüyorum..

hayatı yaşayabilmek

allaha binlerce kez şükür edip daha kötüsünden korusun deyebilmek işte bunu yapabildiğin için ve insanları sevebildiğin için ne mutlu sana leopar..
hayatta kimsenin ne olacağı ve garantisi yoktur.Bu gün sağlıklı iken yarın ne hale geliriz yada gelebiliriz bilinmiyor.

SADECE BEDENİMİZLE DEĞİL RUHUMUZ VE SEVGİMİZLE YAŞAMALIYIZ HAYATI

çok geçmiş olsun, burda bizimle paylaştığınız içinde ayrıca teşekkürler. umarım bundan sonra hayatınızda herşey umduğunuz ve arzu ettiğinizi gibi olur, herşeyin herdaim gönlünüzce olması dileğiyle....

Engellimi nerdeee

Bence buradaki hiç kimse engelli falan diil her şeye rağmen hayat mücadelesine devam etmeyi becerebilen insanda bence engel yoktur..ENGEL İNSANIN BEYNİNDE...Allah tez zamanda araç gereçlerden kurtarsın hepinizi...

Geçmiş olsun...

Her ne kadar zorluklarla karşılaşsakta aslında onları aşarak biz kendimizi büyütüyoruz...

Üst Alt