Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İsteğe bağlı Bağkur ödersem evde bakım aylığı kesilir mi?

vuralh

Üye
Konular
29
Reaksiyonlar
0
Hanede iki kişiyiz tek gelir evde bakım aylığı + 2016 qashqai

Başka hiç bir gelir ve mal mülk yok..

bağkur İsteğe bağlı sigorta yatırırsam evde bakım aylığının kesilme durumu var mı ?

kesilmesi lazim.
bizim hala kocasindan bagkur dul maasi aliyor, ondan kalan bi parca tarlasini kendi ektiriyordu isci tutarak.
seni bagkur yaptik su kadar para odeyeceksin diye kagit geldi bagkurdan.
neymis diye sorusturulunca bagkur odemeye baslayinca kocasindan aldigi dul maasini keseceklermis.
kadincagiz 65 yasindan sonra bagkur odemek istemedi , gitti zoraki bagkurunu kestirdi.
cunku bagkur olmayi istememistiki.

vuralh kardeş senin için iki kurumada soruverdim budurumu eyer 2022 maaşı alıyorsan kesilir çünkü sigortalı olmuş oluyosun buda ortadan senin muhtaclığını ortadan kaldırmış oluyo ama bakım maaşı gelirle ilgili kişi başı kalem hanım bildirmiş yeterki oradaki yekünü geçirme ama rahatol kesilmez.. yinede sosyal hizmetler ilmüdürlüüne sorun ..

vuralh

Bende kendim 4b isteğe bağlı sigorta yatırıyorum ve bakım maaşı alıyorum. Kesinti olmuyor. Sadece bunu bağlı olduğunuz il/ilçe'nin sosyal hizmetler müdürlüğüne bildirmeniz gerekiyor. Eve gelip kontrol edilmişti. Evde miyim yoksa çalışıyor muyum diye. Pandemi döneminde ne olur bilmiyorum.

Üst Alt