Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İsteğe bağlı bağkur yatırsam Evde Bakım Maaşı kesilir mi?

ultrAslan7

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Merhaba, annem benim adıma evde bakım maaşı alıyor. Annem ve babam emekli. Evde 4 kişi kalıyoruz. Kendi adıma dışardan isteğe bağlı bağkur yatırmam durumunda annemin benim adıma aldığı evde bakım aylığı kesilir mi?
Lütfen acil cevaplar mısınız?

Keserler.
Bi yere kayit olma

Aile Sosyal Politikalar Bakanlığına gittim sordum kesilmiyor dendi. Dışardan ödeneceği için siz neye dayanarak kesilir diyorsunuz?

istege baglı bagkur yatırman evde bakım pararası kesilmez
bende 2.5 yıl pirim eksigim vardı 2011 de istege baglı bagkur yatırdım 1800 günü doldurdum malulen emekli oldum emekli maşımıda alıyorum eşim evde bakım maaşını da alıyor
yalnız 2022 maaşı alıyorsan 2022 maaşı kesilir

Tşkr cvp için kadir bey bir sorum olacakti hiç sigorta girişim yok bağ kur yapsam iler de SSK ya çevirme şansım var mı yani malulen emekli olabilmek için

kadirkaplan

Cevabınız için teşekkür ederim. Umarım dediğiniz gibi olur.
2022 gelir düzeleyi açısından alamıyorum. Evde bakım kesilmezse sıkıntı yok.

Simdi yatirim serbest
Emekli olunca kesin keserler.

Emekli olunca kessinler alan var o zamanda ama önemli olan o zamana kadar kesilmemesi çünkü primleri oradan gelen parayla yatıracağım.

Demek oradan gelen parayla engelliye bakic ya ve eve iyi bakilmali.kurusuna kadar. Bakim icin harcanmali

Üst Alt