Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İsteğe bağlı bağkur'dan emekli oldum. Aldığım maaş miktarı normal mi?

hasan7319

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
iyi forumlar
1- 2013 ocak ayında bağ-kur'a malülen emeklilik için başvurduk.sevk edildiğim hastane haziran 2013'e gün verdi.sonucun çıkması falan baya uzadı .kasım ayının sonunda SGK'dan red cevabı geldi.bizde dilekçe yazdık(%92 raporluyum sürekli birinin bakımına muhtaçlık) ve emekliliğimiz kabul edildi.ocak 2014te ilk maaşı aldım birikmiş 580tl yatmış.birikmiş maaşı 1 senelik almam gerekmiyormu? kasımda verdiğimiz dilekçenin tarihine göre hesaplamışlar birikmişi?birikmiş maaş için dilekçe vermekte geciktim mi acaba?

2- 2300gün isteğe bağlı bağkurdan sürekli birinin bakımına muhtaçlıktan emekli oldum.630tl bağlandı.maaş tutarı normal mi?ben bakıma muhtaçlıktan dolayı biraz yuksek olacağını duşunmuştum.

6 yıl prim ve bağkur için düşünürsek mükemmel rakam diyebilirim.biz 25 yıl prim ödedik hemde en yüksekten aldığımız maaş 850 tl...

slm hasan kardeş bende 01.08.2013 tarihinde 1890 gün bagkurdandilekce verdim 13.08.2013 tarihinde raporum bölge redverdi yüksek sglk krluna itiraz dilekcesi verdimemekliligim onaylandı ocak 2014 demaas 665+ek odeme 35=700 maasimsgk dan biriken 1800 dediler ben daha fazlaalmam gerek dedim bakalım yanlışlık varsa düzeltiriz dediler baktılar rapor tarihine gore hesapettiler alacagım toplu para 5700 e çıktısgk nın onceki hesabı yuksek saglk kruluocak 2014 de itirazımı onylamış o tarihe gore hesap yapmışlardilekçe yaz rapor tarihime gore maaşın geriye dönük hesaplanmasıdiye dilekce ver

bu arada 3600 günü dolana kadar % 10 kesinti yapıyorlarbenden 70 tl kesinti var 3600 gün dolunca % 10 maasa yansıyacak

kadir bey bilgiler için teşekkür ederim
mümkünse nasıl bir dilekçe yazmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim.
[FONT=arial]evet bendendee 3600 günü dolana kadar % 10 kesinti yapılıyor [/FONT]

hasan bey ben emekliligim onaylandı sgk telefonla aradımmaasınız baglandı dendi nekadar maas toplu nekadar dedimtelefonda ogrendim maas baglandi kagidini postaya vermislermaasimi mayis 25 de cekebilirsiniz dedilebende direk sgk emeklilik servisine islemlerime bakan memurun yanina gittim dosyami tekrarincelediler raporumu ankaraya meil attilar 2 gun sonratoplu alacagim duzelmis telefondan ogrendimdilekce yazmadigim icin nasil dilekce yazilacaginibilmiyorum.maasimi cektim 2.ci maasimi cekecegimdaha maas kagidi postadan gelmedi:)

ilginize teşekkür ederim kadir bey.pazartesi vereceğiz dilekçe bakalım sonuç ne olacak

Arkadaşlar siz ciddi misiniz. Emekli maaşlarınız bu kadar düşük mü. Bu maaşlarla değil ev geçindirmek , ev kirasını bile ödeyemeyiz.

Yandık desenize....

Üst Alt