Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İsteğe bağlı prim öderken part time ikinci bir işte çalışabilir miyim?

TIBET26

Üye
Konular
77
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar şimdi ben kendi istegımle sigortamı yatırıyorum. acaba part time bir işte çalışırsam sigortam nasıl yatacak? sizden cevap bekliyorum

Aynı anda iki yerde çalışıp iki yerde birden sigorta primi yatırmak mümkün. Hiç bir sakıncası yok. Gün açısından bir kazanç olmaz ama prim açısından toplamı baz alınır...

Aslında benım sigortamı bir şirket yatırıyo yani ben yatırmıyorum. beni çalışır gibi gösteriyo ama ben işe gitmiyorum sadece sigortamı ödüyolar her hangi bir kazancım olmadığı için bende part time da olsa bir işte çalışmak istiyorum. bu durumda sigortamı ödeyen şirket çalıştığımı farkedince sigortamı keserlermi. yada ikinci bir işte çalıştıgım sigortamı ödeyen şirket tarafından farkedilirmi.

birisi ssk diğeri emekli sandığı olsa bir şey olmaz bence..
tşkler..

Sanmıyorum ki fark edilsin... Fark edilse de işveren açısından bir kayıp söz konusu olmadığı için bence dert edilmez...
Ben olsam bu durumu kendilerine söylerimn hatta. Böylece korkacak bir durum da kalmaz...

Üst Alt