Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İsteğim dışında iş yerim değiştirildi..?

sarımtra

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
iyi günler dilerim. bir kamu kurumunun özürlü kadrosunda çalışıyorum. çalışma yerim kendi isteğim dışında yazılan bir görevlendirme ile değiştirilmektedir. çalıştığım yerden 15-20 km. uzaklıktaki bir yere idarenin görevlendirme yazısı ile gönderiliyorum. bu görevlendirmeyi geçersiz kılacak ve beni bu görevlendirmeden kurtaracak bir kanun maddesi var mıdır? teşekkür ederim.

Aynı şey benim de başıma geldi mahkemeye verdim mahkemem devam ediyor. Dava dilekçemi kendim yazdım bu konuda torba yasadan bir sürü müsbet yönde karar çıktı. Sana yardımcı olmak istiyorum ama engelin hakkında biraz bilgiye ihtiyacım var.
Yeni tayin olduğun yer engelini artırıcı yönde sana sıkıntı yaratıyorsa örneğin uzun süre yürümeni gereltiriyor, erişilebilir değilse (asansörün olmaması gibi) hemen bir dilekçe yazalım sana. Menfi bir karar çıkması durumunda mahkemeye ver sende benim gibi dava dilekçeni ben yazarım. Neler yapılması gerektiğini sana tarif ederim. Engelli memurla uğraşmak eskisi kadar kolay değil :rolleyes:...

bu durumda dilekçe örneği verir misin ve bu dilekçeyi ilk olarak nereye vermemiz, dilekçede kimin imza atması v.s.. sırayla işlemleri söyler misin?

Ben bu akşam Amasya yolcusuyum döndüğümde ayrıntılı olarak yazacağım.

Burada temel dayanak yeni görevlendirmenin sağlık açısından zorlayıcı olup olmadığı.

Bu konudaki deneyimlerinizi paylaşır mısınız arkadaşlar?

Üst Alt