Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İsteğimle tayinim çıktı. Yolluk (Harcırah) ödeniyor mu?

nuri3558

Üye
Konular
26
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ben tayin aldım acaba yolluk ödeniyor mu bize?
Ben sağlık bakanlığında çalışıyorum halk sağlığı laboratuvarından İzmir de hastaneye tayin aldım..

Bazı yerlerde kendi isteği ile alınan tayinlerde yolluk alınmaz diyorlar ben Giresun'dan İzmir'e tayin oluyorum merak ettiğim yolluk alabiliyor muyuz?

Evet ödeniyor arkadaşım. Ben 2015 te kendi isteğimle Karaman dan Konya ya tayin oldum ve 1300 tl. Yolluk aldım.

Nasıl tayininzi aldınız ? Ne yaptınız?
Bizim ne yapmamıZ gerek bizde tayinimizi almamız için ? Bende sağlık bakanlığındayım.

ferit1011

Asaleti aldığın günün ertesi tayin dilekçeni ver 1 haftada oluyor aday isen zor oluyor tayin almak..
pnrylmz

Peki neye göre o kadar ücret verdiler? yol mesafesine göre mi benim yol baya uzunda..

Halk sağloğından çok kişi istemişti vermemiştiler tayinlerini, gerekçe olarak ; raporda gideceğim yerin belirtilmesi gerek yada gitme gerekçen olmalı örnek ailensiz yaşayamacağın bir durum olmalı veya tedavin gereği gidebilirsin ve bunun raporda belirtmesi gerek diye cevap gelmişti , bunlarında asaleti tastik olmuştu
Benimde asaletim tastik olmuş ama ondan dolayı istemedim.. Yardımcı olursan çok sevinirim ?

nuri3558

Mesafe ve bakmakla yükümlü oduğunuz kişilere göre. Çalışmıyorsa eşiniz için ve çocuklarınız içinde alıyorsunuz.

ferit1011

Sadece raporumu koydum dilekçe yazdım asaletimi 15 kasımda aldım 16 kasımda 1 gün sonra tayinim onaylandı, şuan gidicem bekliyorum işte hiç bir ekstra bişey yapmadım aday memurken 2 kez red gelmişti ama asaletimi aldıktan 1 gün sonra kabul edildi hemde istediğim yere, sağlık bakanlığı birleştiğimiz için hastaneye tayin istedim ve onaylandı gidicem inşallah 1-2 güne..
pnrylmz

Ben tek bekarım Giresun-İzmir arası nereden baksan 1300 km hakkımız neyse onu alırız inşallah..

Öncelikle sizin için hayırlı olsun darısı inşallah başımıza. Bende en yakın zamanda isteyeceğim inşallah

Birde nasıl istedeniz gerekki evraklar ve nebyapmamoz gerek son olarak kime teslim etmemiz gerek....
Kusura bakmayın hiç bilgim olmadığı için soruyorum.

ferit1011

Kendimden anlatayım, ben halk sağlığı laboratuvarındayım ve bizim laboratuvarda vhki var ona dilekçe ve raporumu götürdüm oda EBYS üzerinden dilekçe yazdı laboratuvar sorumlusu imzaladı sistem üzerinden merkeze bildirildi bende EBYS den alınan evrakları ve raporları merkeze elden götürdüm, istediğim il İzmirdi oraya EBYS üzerinden ve posta aracı ile orjinal evraklar gönderildi, İzmir asaleti aldıktan sonra ara demişti aradık istediğim yeri sordu hastane dedim tamam dedi hemen istediğim yere yazı yazmışlar onlarda tamam dedi şuan müdürlükten gelicek yazıyı bekliyorum bitti işlerim..

Adınıza çok sevindim gercekten.

İstediğin yer izmirdi ya izmir merkezemi atanıyorsun yani istediğin yer olarak ?

Örnek ben edirnenin bir ilcesini istiyorum orada ihtiyac varmı yokmu bilmiyorum nasıl öğrendiniz veya ben o ikceyi belirtir bir dilekçemi yazmam gerek.

Birde ünvanınız ve engeliniz neydi ?

@nuri3558

Öncelikle hayırlı olsun uzun süredir uğraştığını gördüm bende halk sağlığına atandım daha başlamadım ama ikamet ettiğim şehire dönmek istiyorum asaletini almadan çok zor demiştin acaba asaletini mi aldın yoksa adaykende tayin çıkabiliyormu

Şimdi yazdıklarınızı okudum asalet almışsınız yoksa zorluyorlar sanırım benim rahatsızlığım kalbimle alakalı ve ailemden uzakta yaşayamıyorum göreve başlar başlamaz dilekçe vericem ne kadar sürede kabul edilir geri dönüş olur çok merak ediyorum tekrardan sizin adınıza sevindim hayırlı uğurlu olsun

Hayırlı olsun ilk atama dışında tayinlerde mutlaka yolluk alırsınız.

Pera9

Öncelikle sağolun, asaletimi almadan maalesef tayin almama sürekli engellediler, işe başlar başlamaz dilekçe verseniz bile tayin almak oldukça zor asaletin kalkmadan tayin almak için en kolay yol kendi sağlınız değil maalesef ailenizden herhangi birinin sizin bakımınıza muhtaç olduğunu gösterir sağlık raporunu göstermeniz aday iken tayin almanızı sağlar, anneniz, babanız, dedeniz, çocuğunuz vs vs siz yine de kendi adınıza yardımsız yaşamayacağınızı belirtir bir sağlık raporu alıp tayin dilekçesine ekleyebilirsiniz ufakta olsa şansınız artmış olur, sizede hayırlısı olsun inşallah tez vakitte tayin alabilirsiz..

Üst Alt