Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstemediğim halde bana vasi atanır mı?

r6152003

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
benim engel oranım %65 tir.bana vasi atanırmı.yani demek istediğim zorunlu olarak bana vasi atanması gerekiyormu yoksa vasiye ihtiyacım yokmu .yasal olarak.bilgilendirirseniz sevinirim..kardeşimi postaya gönderdim bana e-devlet şifresi alsın diye postadaki memur vasiden bahsetti kardeşime.bilgilendirirseniz sevinirim.saygılar

İsteği dışında diyor zaten, bende merak ediyorum rızası dışında vasi atayabilirler mi?

E-devlet şifresini kişinin sadece kendisi alabilir gidecek durumda değilseniz vasilik devreye girer

ben vasi atamanın engellilik oranıyla alakalı olduğunu düşünüyorum yani % 65 vasi atanmaz yasal olarak diye biliyorum vasinin % 80 ve üzeri engel oranına sahip olanlara atandığını okumuştum.ama emin değilim yani yasal olarak bana vasi gerekmiyor olabilir ama emin değilim.bilgisi olan varsa anlatırsa çok sevinirim.saygılar.

Üst Alt