Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstemediğim halde bana vasi atanır mı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan r6152003
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

r6152003

Yeni Üye
benim engel oranım %65 tir.bana vasi atanırmı.yani demek istediğim zorunlu olarak bana vasi atanması gerekiyormu yoksa vasiye ihtiyacım yokmu .yasal olarak.bilgilendirirseniz sevinirim..kardeşimi postaya gönderdim bana e-devlet şifresi alsın diye postadaki memur vasiden bahsetti kardeşime.bilgilendirirseniz sevinirim.saygılar

İsteği dışında diyor zaten, bende merak ediyorum rızası dışında vasi atayabilirler mi?

E-devlet şifresini kişinin sadece kendisi alabilir gidecek durumda değilseniz vasilik devreye girer

ben vasi atamanın engellilik oranıyla alakalı olduğunu düşünüyorum yani % 65 vasi atanmaz yasal olarak diye biliyorum vasinin % 80 ve üzeri engel oranına sahip olanlara atandığını okumuştum.ama emin değilim yani yasal olarak bana vasi gerekmiyor olabilir ama emin değilim.bilgisi olan varsa anlatırsa çok sevinirim.saygılar.

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri