Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşten ayrıldıktan 2 gün sonra yeni işe girdim, ama çıkacağım. İşsizlik ödeneği..?

marasli046

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
28/06/2011 ile 05/12/2012 tarihleri arasında çalıştığım işyerimden işveren tarafından kusurum olmadan işten çıkartıldım ve tazminat v.s haklarımı aldım. Bu konuda (son 3 yılda 600 günden fazla primim var ve işveren aralıksız olarak 120 gün prim ödemiş) Hemen 2 gün sonra (07/12/2012) bir başka işe girdim. 3 gündür çalışıyorum. Ama işten ayrılıp katiplik sınavı için başka bir ilde kursa gitmek istiyorum. İşsizlik ödeneğine de intirnetten başvuru yapmıştım. İşsizlik ödeneğini alabilir miyim?

Kimse bilmiyor mu cevabı? aslında basitmiş ;) Bir önceki iş yerinizden "işsizlik ödeneği kriterlerine göre" ayrılmışsanız yeni girdiğiniz iş yerinden siz ayrılsanız dahi işsizlik ödeneği alabiliyorsunuz. Ama yeni işe girdiğinizi işkur a bildirmeniz gerekiyormuş.

Kendin pişir kendin ye olmuş! :) Bilgi için teşekkürler

Üst Alt