Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşten ayrıldım. Kesilen 2022 maaşı nasıl tekrar bağlatabilirim?

DAVIDOF1

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar,ben 2022 ile maaş alıyordum.Fakat bu sene ücretli öğretmenlik yaptığım için kesildi.Şuanda okullar tatile girdiği için tekrar maaşın başlaması için ne yapmalıyım ? Tekrar rapor almam gerekiyor mu? Yada hangi evraklarla başvurmalıyım ? Benim raporum 2006 tarihli geçen SYDV de memur bana en az 5 yıllık bir raporla tekrar basvurmalısın dedi.Süresiz rapor olduğunu söyledim fark etmez dedi.Bana mantıklı gelmedi böyle bir şey var mı ? Teşekkürler.

5 yılı geçmemişse yeniden rapor istememeleri gerekirdi. Rapor hariç diğer evrakları yeniden hazırlayıp başvuru yapmanız gerekir SYDV'Ye.

http://www.mevzuat.gov.tr/Metin.Aspx?MevzuatKod=7.5.17049&MevzuatIliski=0&sourceXmlSearch=65 yaşını

Aylıkların durdurulması ve kesilmesi
MADDE 11 –
(5) Aylığı kesilenlerin yeniden aylık talebinde bulunmaları halinde başvurular yeni başvuru olarak değerlendirilir. Özürlü sağlık kurulu raporu geçerlilik süresi “sürekli” olanların kesilme tarihinden itibaren beş yıl içerisinde aylık talebinde bulunmaları halinde rapor istenilmez.

Bunu gösterin onlara..

Merhabalar,
Ben çalışmaya başlayınca kesilmişti 2022 maaşım(çalışmaya başlama tarihi 26/01/2010)
geçen işten ayrıldım sağlık sebeplerinden dolayı ama bana uygun iş bulamıyorum. EKPSS den atanana kadar ya da uygun bir iş bulana kadar 2022 maaşımı tekrar almak istiyorum.
Neler yapmam gerek şuan ?

2012 tarihli raporum geçerli olur mu ?
Yeni rapor alırsam %69 üzerine çıkma ihtimali yüksek. 2022 maaşım yüksek olur ama iş hayatımda engeli olur mu ?

weled,
rapor hariç diğer evraklarla yeniden başvuru yapmalısın.

[FONT=Calibri](5) Aylığı kesilenlerin yeniden aylık talebinde bulunmaları halinde başvurular yeni başvuru olarak değerlendirilir. [/FONT](Değişik ibare:RG-25/3/2014-28952) Engelliler için, sağlık kurulu raporu geçerlilik süresi “sürekli” olanların kesilme tarihinden itibaren beş yıl içerisinde aylık talebinde bulunmaları halinde rapor istenilmez.
kaynak: 2022 yönetmeliği madde11/5. fıkrası

mrb ben 2022 maaşı alıyorum %66 raporumla yeni aldıgım rapor yüksek oranlı benim maaşımın yükselmesi için ne yapmam gerek yarın raporu alacam

tskr kalp%100 ülseratif kolit%50 verildi heralda yüzde 70mişi geçer yarın belli olur paylaşırım sizinle

KKELEBEKK;
Diğer evraklar derken ?
o zamanlar babamla hazırladığım için unutmuşum neler yaptığımı.
ilk 2022 maaşından sonra (2010'dan sonra) 2 defa raporumu güncelledim.

Ben anlamadím sürekli raporunda olan bir kişi bes seneye gecmesimi gerekli

Üst Alt