Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşten ayrılırsam tazminat haklarım nelerdir?

cannan

Üye
Konular
18
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar rahatsızlığımdan dıolayı işten ayrılacağım ama haklarımı bilmiyorum yardımcı olurmusunuz. 1992 girişliyim 20 seneyi doldurdum prpiimde 5700 lerde yani sene ve pirim doldu ama yaş dolmadı bu arada raporum yok çünkü bendeki işitme kaybına az oran veriyorlar gürültülü ve stresten uzal dur dedi doktor bu durumda işten ayrılırsam tazmınat yada ne gibi haklarım var yazrdımcı olun lütfen işte daha önce ayrılacaktım sadece pirim dolsun diye kaldım şimdiden teşekkurler

Sgk dan 3600 gün ve 15 seneyi doldurduktan sonra siz doldurmuşsunuz zaten.emekli olabilir yazısı alıyorsunuz.emekli maaşı için yaşı beklesenizde önemli değil bu kağıdı yinede veriyorlar.bu evrakla çalıştığınız kurumu verin tazminatınızı alırsınız.

sigortaya dilekçe vericeksiniz canan hanım ben 15 yılımı bu şirkette doldurdum emekliliğimi hak ettim artık sağlık durumum elvermediği için çalışmak istemiyorum ve yaşımı bekleyeceğim diye sigorta iş yerinize bir yazı yollayacak sonrasında siz tüm haklarınızı tazminatınızı alabilirsiniz ...

çok teşekkur ederim içimi rahatlattınız. toplam 20 çalışma senem doldu ama şuan çalıştığım firmada 7 senedir çalışıyorum bir şeyi degiştirmez dimi

hııım anladım )) az bi miktar gececek elime ama çıkmam gerek. ok teşekkur tatargül

Üst Alt