Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşten ayrılmak istiyorum. Haklarım nedir?

TIBET26

Üye
Konular
77
Reaksiyonlar
0
Merhaba ben 1 yıldan fazladır bir işyerinde çalışıyorum. %80 şizoaffektif bozukluk tanısıyla. İşten ayrılmak istiyorum. Haklarımı alabilirmiyim. Çünkü çok fazla iş veriyorlar bana. Müdürle konuştum iş yükünü azaltın diye yapmadılar. Çok yorulduğumu söyledim. Yardımcı olmadılar.

Hastalığınız nedeniyle ayrılmak istiyorsanız bence malulen emekliliğe başvurun böyle bir hakkınız var.

şu an ekmek aslanın ağzında . iş bulmadan ayrılmayın derim ...

bu mesaj 2 farklı yorumlanabilir

1) Rahatsızlığım nedeni ile mevcut işimden ayrılmak istiyorum ( emeklilik gibi)
2) Rahatsızlığım nedeni ile mevcut işim bana ağır gel mekte ve amirlerimle konuşmamda fayde etmedi, haklarımı alarak bana ağır gelmeyecek başka bi işe geçmek istiyorum

her 2 durumdada aslında rapora dayalı diyebilirim
yani raporunuz mamlulen emekli olabilir veya ... koşulşlarında çalışabilir gibi
ve alınan rapora göre emeklilik veya biri m bölüm hatta kurum şirket değişebilir karar sizindir

yanlış yönlendirmek istemem ancak yazınızdan bunu anladım diyebilirim

Valla dostum geçmiş olsun özel sektör de vicdan merhamet arama bence kaç yıl sigortan var bilmiyorum ama malulen emekliiğe müracat et yada iş değişikliğine gidebilirsin . çünkü bu yaptıkları biraz da mobbing e giriyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun işimiz .çok zor işimden yana bende sıkıntılıyım ... Allah herkesi iyilerle karşılaştırsın...

Üst Alt