Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşten çıkarıldım. 3 buçuk yıldır sigortalıydım. Ne kadar işsizlik maaşı alırım?

murat2434

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
Arkadaş lar işten çıkarıldım 3 buçuk yıldır çalışıyordum iş sizlik maaşı almak için neyapmam lazım ve ne kadar maaş alırım

Öncelikle, işten istifa değil işten çıkartılmış olmanız gerekiyor ki; anladığım kadarıyla öyle olmuş. 30 gün içinde şehrinizde bulunan İŞKUR müdürlüklerine yada iskur.gov.tr adresinden işsizlik ödeneğine başvuru yapmanız gerekiyor. 1080 gün için, 300 gün yani 10 ay işsizlik maaşı alırsınız. Yanlış hatırlamıyorsam da 670 lira civarında bir aylık ödenti olması lazım.

Teşekkürler gökhan bey 670 çok az mış abi şunu 1000 lira yapsak:D

nJdgaN.jpg

bu link size yardımcı olacaktır.

murat2434 İşkur müdürü ile çetin bir pazarlık yaparsan 3 bini görür işsizlik maaşı ;)

murat2434

hükümet şuan en yüksek 1.407TL maaş veriyor. Aylık yatan brüt maaşın yüksekse bu rakamı alırsın.

Askeri ücret uzerinden sigortam yatıyor brüt ne kadar yattı ğını nerden ogrenirim

Dorlin-kardeş esnafim 35 liralık mala abi 35 ver diyemiyorum 30 ver yeter diyorum:D

murat2434

asgari ücretin brütü 1775tl sen 1407tl alamazsın ama yaklaşık 900 tl ile 1000tl arası alırsın. Benim brüt yüksek yatmıştı 10 ay 1407 tl aldım.

Üst Alt