Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşten çıkarıldım. Tekrar işe alınana dek 2022 maaşı, kömür ve gıda yardımı başvurusu?

Loris

Aktif Üye
Konular
168
Reaksiyonlar
0
Merhaba. 6 aydır sigortalı olarak çalıştığım işten çıkarıldım şirket değişikliği nedeniyle. Şimdi yeni şirkete aktarılabilmek için uğraşıyoruz. İnşallah tekrardan işe alınırım. Neyse işe tekrar alınana kadar acaba:

1. Sigortalı işte çalıştığım için kömür ve gıda yardımı kaymakamlıktan vermedilerdi. Şimdi tekrar başvurayım mı bunlar için?
2. Tekrardan işe alınana kadar ben 2022 maaşı başvurusu yapayım mı? Oranım %45. Çevremdekiler başvur diyorlar ama size bir danışayım dedim..

Teşekkürler. iyi forumlar..

Başvurma hakkınız var ikisi içinde, belki gıda yardımı için çok sürmez ama 2022 başvurma/bağlanma sürecinin ha diyince bitmediğini biliyoruz, eğer işe hemen alınma umudunuz yoksa, uğraşmaya değer diyorsanız kararı sizin vermeniz gerekiyor bence...

peki 2022 için başvursam işe alınınca da 2022 başvurusunu iptal etme olanağım var mı? Terslemezler dimi :D

haha:)) yok neden terslesinler:) aksine zaten kestirmemeniz durumunda sorun olur, ama bağlanana kadar girmezmisiniz işe acaba 3-5 ayda... girecekseniz kesin o kadar uğraşmanıza beklemenize, sonra kestirmek için strese girmenize değer mi diye düşündüm :)

kömür ve gıda yardımı için başvurayım o zaman dimi :D

Üst Alt