Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
mirhat işe girince aylığın kesilir. daha sonra işten çıktıgın takdirde yeniden 2022 aylığı için vakfa (SYDV) başvurman gerekir. aylık kesildikten sonra tekrar başvurma durumunda vakıf, rapor istemez. kurumda var zaten. tekrar rapor vermeyeceksin yani. ama muhtaçlık sorgulaman tekrar yapılır. eger hanede kişi başına düşen aylık gelir, sınırı geçmezse 2022 aylığı tekrar baglanır. aksi durumda bağanmaz.
"(5) Aylığı kesilenlerin yeniden aylık talebinde bulunmaları halinde başvurular yeni başvuru olarak değerlendirilir. (Değişik ibare:RG-25/3/2014-28952) Engelliler için, sağlık kurulu raporu geçerlilik süresi ââ¬Åsürekliâ⬠olanların kesilme tarihinden itibaren beş yıl içerisinde aylık talebinde bulunmaları halinde rapor istenilmez.
çok teşekkür ederim kalem hanım sizden bişey duymuştum ondan sordum
şey demiştiniz yeni başvurularda yeniden hastane yollayıp rapor almaya yolluolar demiştiniz ondan sordum
rapor alalı 5 seneyi geçince