Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşten çıkınca 2022 maaşı geri bağlanır mı?

mirhat

Yasaklı Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
kalem hanım benim raporum sürekli
işe başlayıp işi bırakınca tekrar 2022 maaşı alabilirmiyim

mirhat işe girince aylığın kesilir. daha sonra işten çıktıgın takdirde yeniden 2022 aylığı için vakfa (SYDV) başvurman gerekir. aylık kesildikten sonra tekrar başvurma durumunda vakıf, rapor istemez. kurumda var zaten. tekrar rapor vermeyeceksin yani. ama muhtaçlık sorgulaman tekrar yapılır. eger hanede kişi başına düşen aylık gelir, sınırı geçmezse 2022 aylığı tekrar baglanır. aksi durumda bağanmaz.

EK BİLGİ:
ilgili Yönetmelik'in 11. maddesinin 5. fıkrası der ki:

"(5) Aylığı kesilenlerin yeniden aylık talebinde bulunmaları halinde başvurular yeni başvuru olarak değerlendirilir. (Değişik ibare:RG-25/3/2014-28952) Engelliler için, sağlık kurulu raporu geçerlilik süresi “sürekli” olanların kesilme tarihinden itibaren beş yıl içerisinde aylık talebinde bulunmaları halinde rapor istenilmez.

çok teşekkür ederim kalem hanım sizden bişey duymuştum ondan sordum
şey demiştiniz yeni başvurularda yeniden hastane yollayıp rapor almaya yolluolar demiştiniz ondan sordum
rapor alalı 5 seneyi geçince

he yazmışınız zaten 5 yılm içerisinde die

Üst Alt