Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşten çıkıp başka bir işyerinde başlayınca vergi indirimi devam eder mi?

miyo

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadalşar benimde buna benzer bir sorum olacak OturanBoğa 2017 yılınıda sürekli %92 raporumla 1.derece vergi indirimi almıştım. Pandemiden dolayı işten ayrılmak zorunda kaldım. 1 Nisan 2023 itibariyle aynı işyerinde tekrar başladım. Fakat geçen sene raporumu yeniledim engel oranı biraz daha yükseldi.
1 Mart 2024 te 3800 günden vergi indiriminden emekli olacağım inşallah sormak istedğim 2017 de %92 raporla aldığım vergi indirim belgesi elimde mevcut o iş görür mü yoksa yeni iraporla tekrar vergi indirimi için başvuru yapmam gerekir mirapordeğiştiği için yeni v.indirimi belgesi almam gerekir mi emeklilik için sorun çıkar mı acaba diye düşündüm teşekkürler

İş yeri degisikliginde tekrar bildirim yapmanız gerekiyor ve raporunuz suresiz ise maliyenin üst yazısı ile mutemete verin. Kabul etmez ise tekrar maliyeye başvurun yeni üst yazı göndersin.

Üst Alt