Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşten çıktıktan sonra tekrar 2022 başvurusu yaptım. Ne kadar toplu para alırım?

DaDaS.TC

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Kalem Hanım Ben 2008 yılında böbrek nakli oldum raporum v 27.temmuz.2011 de işe girdim girdikten sora maaşımın durdurulması için bi dilekçe yazdım ve maaşım aralık.2011 de durduruldu.fakat ben 27.eylül.2011 de işten çıktım çıktıktan sonrada maaşımın tekrar bağlanması için bir dilekçe yazdım şubat.8.2012 de yazdıgım dilekçe ulaşmış olup sorgulama sitesine baktığımda gerekli işlemler yapılarak zimmetten çıkarıldı diye bir yazı vardı.

Kalem Hanım Sormak İstediğim işten çıkış tarihimden itibaren bugune kadar olan paramı alabilecekmiyim yada maaşım tekrar bağlanırmı şuanda 1.agustos.2012 de yeni bir işyerinde işe başladım herhangi birşey yapmam gerekiyormu

saygılarımla beni bilgilendirirmisiniz.

İsmail, aylık kesildikten sonra sadece dilekçeyle başvuru olmaz. Zaten aradan da baya vakit geçmiş. artık her şey eskide kaldı. bu arada yeni yönetmelik yayınalndı: 2022 yönetmeliği
Eğer halen o dilekçenin cevabını bekliorsan alamazsın soyleyim.

Dilekçe ile başvurunu unut. O tarihte dilekçe yerine mal müdürlüğüne gidip bizzat yeni bir başvuru yapman gerekiordu. dedim ya bu da eskide kaldı. Şimdi 2022 aylıklarıyla ilgili tüm iş ve işlemleri vakıflar yapıyor.
İşten çıktıysan ikamet ettiğin vakfa gidip 2022 aylığı için başvurabilirsin.

kardes bu 3 ayda süre bilir 6 ayda sürer ama verdigin tarihden ihtibaren alirsin hayirli olsun

Bence Sen Tekrar Başvurma.Sigorta iptal Olunca Engelli Maaşı Otomatik Olarak Devreye Giriyor.2-3 Defa Tekrarlanmıştı ve Bende Ankara'da Kökten İptal Etmek İçin Ana Binasına Gittim.Hatta Hesabımda 5000 6000 arası Para da Vardı İptal Ettim.

Yeni konu açmaktansa buraya yazayım.
ben 2011 yılında işe girdim ve o tarihten önce almakta olduğum 2022 maaşını bir dilekçe ile durdurdum.
3 yıl çalıştıktan sonra işten çıkarıldım şu an işsizlik maaşı almaktayım gelecek ay oda kesilecek.Ve tekrar 2022 maaşı almak istiyorum.
bunun için tekrar başvuru şartmı
Konu sahibi arkadaşla durumlarımız aşağı yukarı aynı.
Fakat konuda verilen cevaplar tamamen çelişkili olmuş @Kalem hanım farlı yazmış @Ofli:) farklı
Yada bu konu hakkında kesin bi bilgiye ulaşabileceğim bi telefon numarası falan varmı.?

ocaktan;
arkadaşım kesin bilgi vereyim sana vakıfa gidip yeniden 2022 maaşı başvurusu yapacaksın.
kesin ve net,TARTIŞMASIZ:)

enes75;

Ofli:);

Yukardaki msj kafa karıştırıyor doğal olarak.
Tekrar başvuracaksak işimiz zor.
Teşekkür ederim cevap için

pekı arkadaslar bende nısan ayında engellı raporumu aldım sımdı basvursam kac maas alırım toplu olarak verılıyormu

benım ozurum %44 2 süreli ama ne yazıkkı alamıyom cunku babam maas alıyor sokakta yasıcagımna daır belge cıkarcam oyle

devran29;

size nasıll yapacagınızı cevap vermiştim ama sildim.ayıp yaptığınız babanızın 3000 tl geliri var 2022 maaşınada göz dikmişsiniz.

Üst Alt