Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşten istifa ettim. Engelli Maaşı ve GSS sağlık güvencesi için ne yapmalıyım?

mehmetky

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar 3 gün önce kısa bir iş vardı girdim sonrasında istifamı verdim. devamı yoktu. işe girdiğim için ve kısa süreli de sgk yattığı için 60a gözüküyor. Yeşilkartım işe girmeden önce açıktı ve hala devam ediyor gözüküyor.. bir de Ağustos ayında 2022 maaşa başvurmuştum henüz bağlanmamıştı . eve geldik bulamadık diye kaymakamlıktan aradılar işe girdim dedim. iptal talebinizi alıyoruz dediler. ama durumum hala başvuru da gözüküyor. benim tekrar yeşilkart almam için ve 2022 maaşı bağlanması için nasıl bir yol izlemem lazım Kalem abla lütfen yardım et. !

işe giriş tarihim 7 eylül çıkışım 11 eylül

mehmetky
en kısa sürede hatta yarın, vakfa gidip işten çıktığını aylık başvurunu iptal etmemelerini, aylık başvuru işlemlerini tamamlamalarını söyle (başvurun halen iptal edilmediyse).
4 günlük bir işe giriş-çıkış var, bu durum aylık başvurunun iptal edilmesini gerektirecek bir durum değil zaten.

Üst Alt