Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşten kod29 kararı ile çıkarıldım. Haklarımdan vazgeçersem kod29 düzelteceklermiş..?

kafkasyali

Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
0
slm aylardır sorunlarımı anlatıyordum burdan tutanak tutular v.b şeyler en sonunda gece nöbetçisinin işini yapmaması patronun hakaret vari konuşması benim müdahalem istifaya zorlanmam kendilerinin çıkarmasını istemem çıkartınca giyinmeye gittim arkamdan imzatoplamaya başlaması beni çıldırttı(ben hakaret etmişimde üstüne yürümüşümde)gibi bende indim neden bölen yaptığını söyledim baya arbede yaşadım arkadaşlarım imzalamadı orda bulunan şef ve bilmediğim biri imzalamış kod29 la çıkarıldım çıkış belgemi almaya gittiğimde alacaklarından vaz geç çıkış kodunu düzeltelim dediler ne yapabilirim Bu çıkışınasıl sebebi ben % 52 özürlüyüm yapamayacağım işler yaptırıyorladı bende itiraz ediyordum bu sebep oldu ne yapabilirim kod 29 ağır bir maddebilirsiniz

"29- İşveren tarafından işçinin ahlak ve iyiniyet kurallarına aykırı davranışı nedeni ile fesih"

sanırım yeni iş bulmak konusunda bir soruna yol açabilir.

Ne kadar alacağınız var?

Üst Alt