Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstifa etsem yeniden ÖMSS'ye girebilir miyim?

erdalakbay

Yasaklı Üye
Konular
39
Reaksiyonlar
3
bi sınırlaması varmı istifa etsem bi dahaki sınava girebilirmiyim şuanda hizmetli kadrosuna atandım...

Girebilirsin ancak atanmada sınırlamalar vardır.

Usulüne uygun istifa eden 657 ile 6 ay atanamaz.
Usulüne uymadan istifa eden 657 ile 1 yıl atanamaz.

Bu süreler dolunca atanabilirsiniz.

erdal ne oldu neden istifayı düşünüyorsun..?
acil açılamalı cevap yaz

Özel bi emir almış gibiler engellileri yıldırın falan gibi böyle düşünmeye başladım ve eşitsizlik elbette sinirlerime hakim olamayabilme ihtimalimden korkar oldum...

kardeşim bu gibi durumlar her yerde oluyor emin ol,sende biliyorsundur daha önce çalışmışlığınız var.Sabredin, sanırım siz daha yeni atandınız o yüzden böyle bir karar vermek sizin için çok erken olabilir..
Allah yar ve yardımcınız olsun,çok iyi bilirim ben de,özel sektör de yaşadım bu tip şeyler ama sabrettim,hep sabrettim..Sizde sabredin Allah'a sığının yeter...

seni çok iyi anlıyorum ...sabır yada başka çağre

resmi yolardan çözüm ara ben de sıkıntıdayım 150 biberi aradım ..

başka bi çözüm yolu buldum gibi ama uyguamada her işi kendi isteklerine göre yapacaklarından eminim.. o yüzden işe yararmı bilmiyroum ama eşim iltihaplı romatizma teşhisini bulunduum yerde şüphe adı atında teşhis koyuldu sonra şehir dışına eşimi gönderdim tescil edildi ve bulunduğum ilde romatolog yok tedavisi burda mümkün değil adayken tayin istesem işe yararmı.... gittiğim yerde belki değişir ama kabul etmezlerse çok uğraşarak girdiğim kurumdan malesefki istifa edeceğim...

Üst Alt