Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İstihdam değerlendirmesi olmayan raporu hastane düzeltip veriyor mu?
benim de öyleydi aradan 5 ay geçmişti rapor alalı gittim hastaneye raporun aslını aldılar 2 gün sonra gel düzeltip heyet tekrar imzalayıp sana vereceğiz dediler
2 gün sonra gittim düzeltip vermişlerdi
aslını istiyorlar hocam ama gidin konuşun hastane ile ne yorum yapsak sizi yanıltmış oluruz + aradan uzun zaman geçmiş yani aslı da yok kabul etmeyebilirler diye düşünüyorum yinede yanlış yönlendirmek istemem sizleri bilginiz olsun
Şefika atanan kişilerden istihdam işaretlenmeli diye söylemişler sınava girebilirsiniz sıkıntı yok ama tercih yaptınız atandınız diyelim atandığınız zaman kurum evrakları istiyor sizden o sırada raporunuzda işaretli değilse size baya süre veriyorlar gidin düzeltin diyorlar
sınavda sıkıntı olmuyor atama esnasında problem çıkartıyorlar
Hocam raporunuz eski olduğu için sizden yeni rapor çıkarmalarını istemeleri muhtemeldir. Şefika ekpss e girmek için istihdamın işaretli olmasına gerek yok ama tercih yapıp atandiginda işe başlayabilmek için kurumlar istihdam işaretli istiyorlar.
Jasohan hocam raporunuzun sürekli olması fark etmez. Aradan bayağı zaman geçmiş. Raporunuz elle de yazılmış olabilir. Yılı tam hatırlamıyorum ama galiba 2013(?) Den önceki çıkartılmış raporların zaten yenilenmesi istenmişti diye hatırlıyorum. Ve suanki verilen oranlar da eskiye gore daha düşük olabiliyor .
@msait19 hocam bende zaten oranın düşmesinden endişeliyim değerlendirilme cetveli yenilenmiş sanırim 2013 te
Arkadaşlar raporumda istihdam kısmını düzeltmek için gittiğimde yeni rapor almam gerektigini ve eski raporu iptal ettirmem gerektiğini söylediler. Benim bildiğim kadarıyla raporlar sicile işlemiyo ve eski raporu iptal etmek gerekmiyor. Bilgisi olan cevap verebilir mi iptal etmek gerekli mi?
Oranınızın düşmesi suanki sağlık durumunuza bağlı. Iptal etmek için herhangi bir şey yapmanıza gerek yok . Yeni rapor için başvuru yapacağınız zaman sisteme yeni rapor islenecektir.