Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstihdam için İŞKUR engelli kaydı nasıl yapılmaktadır?

ertan3451

Üye
Konular
18
Reaksiyonlar
0
İŞKUR engelli kaydı nasıl yapılmaktadır?

Merhabalar daha yeni rapor aldım bu raporu işkuramı götürmem gerekiyor, işkur engelli olarak mı kaydedicek, bunu kaydetmeden engelli kadrosundan işe giremezmiyim devlet veya özel sektörde yardımcı olabilirmisniz

Son düzenleme:
işkur'a gidip sisteme kaydettirmeniz gerek, raporun aslıyla gitmelisiniz, o işlem yapılmadan engelli statüsünde görünmezsiniz işkurda

kenan91
Kayıt yaptırmazsam mesrla engelli iş ilanları oluyor onlars direk basvursam cv de yazıyor cünkü engel oranı durumu?
Özel sektöre basvurulardadamı gerekiyor işkur engelli kaydı yoksa mesrla kariyerden bsvurdum görüşmeye gittigimde raporumu gösteriyorum

işkurda başvuramazsınız sistem izin vermez

Boşuna başvurmuş olursunuz senelerce döndürüp dolaştırıp aynı ilanları yayınlıyorlar üstelik çoğu şirket alim dahi yapmıyor %90 göstermelik ilan kalan %10da olmadık ağır koşullarda asgari ücrete çalıştırmaya kalkacaktır. Zaten şu anda 1 kişinin karnını doyurması bile zor asgari ücrete ailenizin evi varsa ve evde tencere pişiyorsa makarna bile olsa boşuna maceraya atılmayın elalemin maskarası olursunuz.

Üst Alt