Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstihdam kısmı boş bırakılan raporumla EKPSS'ye girebilir miyim?

uzungöl

Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
0
İyi geceler herkese,
L1omurga kirigi sonucu aldigim raporda % 93 agir ozurlu yaziyor. Lisans mezunuyum ve nasip olursa sinava girecegim. Ama raporda istihdam kismi bos birakilmis olumlu yada olumsuz hicbirsey yazmiyo bu sinava girmeme engel olur mu simdiden tskler...

Hayır sıkıntı olmaz değerlendirilmemiş demek ki sınava girebilirsiniz

sınava gırmene engel olmuyormus ama atanırsan yenı rapor ıstıyorlarmıs benımde %80 agır özürlü atamlarda çalısır raporu istıyorlarmıs.

Bi girip kazanalim da gerisini de hallederiz insallah

Bence girmeden halledin derim eğer evraklarınızı istediklerinde çalışamaz ibaresi konursa sıkıntı yaşarsın tekrar heyet v.s alacağım derken atandığınız kurum sizi beklemez... bugünün işini yarına bırakmayın...

İstahdam kismina evet yazilabilir mi yeni rapor mu cikarmak lazim? İnsan hastaligiyla mi ugrassin yoksa formalitelerle mi bilemiyorum artik nasil bi dunya..

Bio arkadaşım güzel fikir beyan etmişsin. Arkadaşlar raporunuzda eksik, değerlendirilmemiş kısımlar varsa sınava girmeden halledin, atanıpda kurum rapor isterse tekrardan sorun yaşarsınız, uzunca süre uğraşırsınız rapor için.
Benimde ağır özürlü raporum (%92 oranım),istihdam kısmı evet işaretli ve çalıştırılamayacağı işler olarak, uzun süreli ayakta çalışamaz ve ağır işler yapamaz yazıyor. Kurum evraklarıma baktı sorun çıkmadı. Yalnız raporum sınavdan 5 ay önce alınmıştı. Bu arada diyaliz hastasıyım (kronik yani)
Sizlerde çalıştırılamayacağı işler kısmını ve istihdam bölümünü doldurtturun tabii lehinize olarak.

Almazlar seni işe kardeşim biran önce düzelt o sorunu oda olmadı kendin evet yaz bilgisayardan oraya :d

Bi sahtekarligimiz eksikti :) riske atmayip evet yazdirmakta fayda var cok sagolun verdiginiz bilgiler icin

Siz kendiniz evet yazmayın :D :D bencede düzettirin kurum bütün beyan edilen evrakları kurumlara okullara sorgulatıyor rapor, diploma v.s alım sonra gerçekleşiyor...

ayrıca bu sene 2010 ve sonrası rapor olanları sınavva alacaklar böyle bir duyum aldık bilginize :D

mühendis3232; biraz ciddi olsanız keşke, herkes bir şekilde bu raporlar ve sınav hakkında bilgi almak istiyor. 2010 yılından önceki raporlar ile sonrasında alınan raporların sınavda geçerli olup olmadığını başvuru anında öğreneceğiz. Yanlış bilgi vermeyin lütfen

suyum;

ben gayet ciddiyim işine gelen dinlesin beni işine gelmeyen klavuzu beklesin..

benim doktorum sen kazanda biz yazraız calısabilir fiye dedı uzun surmez herhalde raporun cıkması puanı alır almaz yani istedigim puanı degiştirttircem zaten.

Sınava gireceğin rapor ile (başvuru anında fotokopisi alınıyor zaten) kurumun bakacağı aynı olmalı yoksa zor durumda kalısınız. Eğer atandığınız kurum için raporunuz yeterli gelmezse bir daha rapor aldırıyorlar.
ahuse; sizin dediğiniz gibi doktoruma söylerim ekler gibi birşey söz konusu olmuyor, yeniden muayene olup, heyete girmeniz gerekiyor.
Neyse boşverin yazdıklarımı, nasıl olsa herkes kafasındaki düşünceye göre hareket edecek.
Başvuru zamanını bekleyelim.

Arkadaşlar bize size kısa yolu ve zamanınızı kaybetmemeniz adına bazı fikirlerde bulunduk ama siz istediğiniz gibi davranabilirsiniz yapacağınız tek şey heyete dilekçe ile itiraz edip o alanı doldurmalarını sağlamak hepsi bu kadarcık yahu ne zor gelirmiş :D iş yapmak size sanırım sıkıntı çekmek istiyorsun yorumlara bakılırsa öyle gibi neyse kolay gelsin ....

Aynı fikirdeyim seninle Bio arkadaşım. Bizden fikir almak için soru soruyorlar, biz yapmaları gereken (mağdur olmamaları için) şeyleri yazıyor ama kendi düşüncelerini değiştiremiyoruz malesef.Karşılarında ağır özürlü biri yazıp, fikir verdiği halde kendi yollarından gitmek istiyorlarsa, sorun değil, bende yardımcı olmam, olur biter.

Sıkıntı yok ben yorum yazıyorum sebebi şu bu başlıktaki yorumları sadece başlığı açan arkadaşlarımız veya başlığa yorum yapan arkadaşlarımız okumuyor mutlaka olumlu alanlarda oluyordur. Net bilgi sahibi olmadığım konu hakkında asla yorum yapmamaya gayret gösteriyorum çünkü burda bir kelimem insanları yanlış yönlendirmeme sebep olur ise vebal alırım buda benim vicdanımı acıtır boynuma yük bindirir, Ömss yeni adı ile ekpss sürecinin ilk başladığından bu yana aktif olarak her safhasında mücadele ettim kendimce faydalı birşeyler yapıyorsam ne mutlu bana Saygılar...

Ben polemik yaratmasi icin degil gercekten bilgi almak icin yazdim ve bilgi de aldim. Bu alanda yazmis olan butun arkadaslara sonsuz tesekkurler sayenizde eksik oldugum herseyi ogreniyorum tecrubeli olan sizsiniz o yuzden itimad ediyorum sizlerin soylediklerinize zaten gerisidr vesaire takmaya gerek yok arkadaslar ;)

:) eyvallah suna arkadaş bizde sadece fikirleri yazıyoruz isim olarak herhangi bir eleştirim olamaz ama yazdıklarım genel fikirlerim, düşüncelerim ...

bio güzel söylüyorsunda hocam tekrar heyete girmemiz gerekecek deniliyor heyette oran düşerse ne olacak bu riski alamıyorum ben şahsen :)

Üst Alt