Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstihdam kısmı boş olan rapor EKPSS ile atanmama engel olur mu?

Psikoz06

Aktif Üye
Konular
39
Reaksiyonlar
1
Arkadaşlar ekpss hazırlanıyorum ama istihdam kısmı boş ve çalışamayacağı kısım boş
yüzde 71 raporum var ağır özürlü hayır
pskiyatri beyin cerrahi ortopdi bölümlerinden oranlarım var sırası ile

çoğu yerde okudum ekpss ye atanamazsınız yazmış

ben rapor alırken tüm haklardan yararlanmak için dilekçe yazmıştım, ne yapacağım şimdi bu kadar rapor çilesini bir daha çekip sırf o yazıyımı yazdıracağım özellikle

kafama taktım intihar edip bunun sorumlusunu da o heyete giren kurul olduğunu belirten bir video çekeceğim

yazıklar olsun

Hemen de aklina getirme öyle şeyler, iyice netlestir çok mantıksız söylediğin, engelli kimlik kartı işaretli değilse kimlik kartı da mı cikaramiycaz sanki, ulaşım ücretsiz işaretli değilse ulaşım için dilekçe de mı veremiycez...

kardeşim hiçbir sıkıntı olmaz allahın izniyle istersen dilekçe verip işaretlettirebiliyorsun ben mebe atandım istihdam kısmı değerlendirilmedi yazıyor kafana takma sakın allah yardımcın olsun

sokolyoz23 dostum ben adliye atandım istihtam bölümü bendede işaretli degildi ben den rapor yenilememi istediler bazı kurumlar istiyor sınava gireersin bu raporla isterlerse değiştirrir sin raporu

hepinizden Allah razı olsun dünden beri yatamadım bu raporu alana kadar çok çile çektim aynı çileyi çekmek istemiyorum, defalarca dilekçemi yazan adama dedim abi ilerde sorun olmasın tüm haklardan yararlanmak istiorum diye

144 ü aradım aynen şunu dedi sınava girebilirsiniz ama atanamazsınız o yüzden yeni rapor alınız
yarın hastaneye gidecem düzeltin diyeceğim, ben bir daha heyete felan girmem, bir daha doktor doktor gezemem
bir sürü hastalığım var, tek bir doktor olsa dert etmeyeceğim

engelliyiz zaten neden bize bu kadar zorluk çıkarıyorlar anlamıyorum

ben de emin olmak için soruyorum, özrlü kimlk kartı işaretli değilse özürlü kimlik kartı çıkaramaz mıyız?

arkadaşlar hastaneye gittim durumu izah ettim
raporlarımın aslını istediler verdim ve cuma günü gel raporunu al dediler, heyete girmeme doktor doktor gezmeme gerek yok değil mi dedim, yok dedi oradaki sağlık kurulu sonuç bölümüne bakan yetkili memure hanım
sizce sorun olmaz değil mi, oluyor mu hemen böyle bana garip geldi..

yok dostum garip gelmesin heyet doktorları ayrılmamışsa hastaneden tekrar rapor düzenler imzaya sunarlar rapor günü

Skolyoz23

dostum ben belediyeye atandım evrakları istediler henüz başlamadık fakat istihdam kısmı boş olan arkadaşlardan yeni rapor istediler raporu süreli olanlardan yeni rapor istediler her kurum ister mi bilmiyorum ama belediye istedi haberin olsun vaktin varken bunları hallet

7 ay önce almıştım raporu ama sorunu şimdi fark ettim
7 ay geçmesine rağmen raporları götürdum hallederiz orayı doldururuz dediler
Bakalım yapacaklar mı

Calistiramayacak kısım da bos
Halbuki ağır işler hayatta yapamam
Neden yazmazlar anlam veremiyorum

Neyse istihdam kısmını halletsinler
Gerisini ilerleyen zamanlarda kanun felan çıkarsa düzeltme şansı olursa hallederim

Cuma öğleden sonra gel raporunu al dediler bakalım ne olacak
Çok teşekkür ederim

Bugün tesadüfen hastaneye gittim
Gitmişken sorayim tekrar dedim.
Baktım raporum düzeltilmiş
Bu tarz durumlarda heyete girmiyorsunuz dedi
Çok mutlu oldum
Herkesin bilgisi olsun
Böyle birşey olursa düzeltiyorlar
Tekrar doktor doktor gezip
Rapor çıkarmaya gerek yok:)

bunu bildirdiğin de çok iyi oldu, mazallah başımıza öyle bişey gelirse en azından moral sıfırlamadan hallederiz,ben de rapor için haftaya heyete giricem, hayırlısı bakalım, hakkımı alabilecek miyim?

Suret

inşallah hakettiğinizi alırsınız geçmiş olsun
aynen çok aradım internette hiç kimse bu konu hakkında bir şey yazmamış yani herkes tekrar doktor doktor gezmeniz gerekiyor yazmış ama en azından birileri ilerde bir şey olursa hemen gidip düzeltilebileceğini öğrenmiş olur

Skolyoz23 slm benim rapordada çalışmıcağı alan boş gitsem düzeltilrmi orjinal şekilde verilirmi bana

Skolyoz23

Hocam sadece istihdam ve çalıştırılmayacağı alanlar için mi düzeltme oluyor yoksa örnek veriyorum sosyal yardım yada vergi indirimi boşsa da yaptırabiliyomuyuz bide ben sorduğum da bunu işaretlememişsiniz ben belirtmiştim dediğimde itiraz edin demişlerdi de

Üst Alt