Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstihdam kısmı boş olan raporu istihdam kısmı işaretlenmesi için nasıl bir dilekçe..?

Werze

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
f5df2fdbda60062730da24b8ab8cce85.png

Arkadaşlar Benim raporumda istihdam kısmı boş ve ben bunu sağlık kuruluna başvurarak dolu hale getirmek istiyorum.
Dilekçe vermem lazım galiba ama dilekçede ne yazacağım bilmiyorum

Daha önce dilekçe yazan varsa bana yardımcı olabilir mi lütfen

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Werze

Atandın ve kurumun senden böyle bir rapor mu istedi?

Rapora bu tür eklemeler yapmazlar. Yeniden rapor alman gerekir diye düşünüyorum.

Yok üstad 1 ay oldu Raporu alalı. Ola ki inşallah atandığım da bana problem çıkarmasınlar diye şimdiden halletmek istiyorum

Werze

Rapora ekleme yapmaları çooook çok zor. Ama hastaneye gidip bir şansınızı deneyin, sözlü olarak sorun bakalım ne diyecekler...

Şimdiden böyle işlere niye giriyorsunuz. Her kurum istemiyor olur da isterse zaten bir şekilde hallolur. Memur olur raporu 200 TL ben Orman Su Bakanlığı na atandım. Böyle bir istekleri yok. Çıkarsaydım boşa gidecekti. Zaten size 15 gün süre veriliyor, o süre zarfında hallolmayacak iş değil. Yeni rapor çıkarmayacağınıza göre.

vetbat

Ya üstad MEB te istemiyor diyorlar ama ben işimi garantiye almak istiyorum açıkçası bir daha uğraşmayayım diye

İstihdam kısmını işaretletmek için para gitmiyor. Onu halledebilirsiniz tabiki.

Werze

Raporu alalı çok fazla olmamış raporu aldığın hastaneye git sağlık kuruluyla konuş belki yardımcı olurlar

Werze

İstihdam için iş kurumundan dilekçe götürülüyor diye biliyorum sen durumu görevlilere anlat onlar yönlendirir

@Werze

Aşağıdadır...

Tarih: .........../........./.............

............. Hastanesi Sağlık kurulu Başkanlığı'na

Hastanenizden ......... sayı ile engellilik raporu almış bulunmaktayım. Söz konusu raporda ...............lar değerlendirilmişken istihdam alanı boş bırakılmıştır.

Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı'nda başarılı olup atamam gerçekleşeceğinden ilgili kurum söz konusu raporda istihdam alanının da değerlendirilmiş olması şart koşmaktadır.

Bu kapsamda; raporda istihdam alanının değerlendirilerek "çalışabilir" ibaresinin ve (örneğin ayakta durarak yapılan işler vb.) çalışamayacağım hususların eklenmesini saygılarımla arz ederim.

İsim soyisim
İmza
TCKN
Adres
Telefon
Ek-1: Raporun fotokopisi

Said bende aynı senin gibi düşünüyorum arastırıyorum iletişime geçersen benimle çok sevinirim 0555 528 89 64 paylaşırsan cok sevinirim ne yaptığını
Werze pardon

İşi yazıya dökünce belki düzenleme yaparlar lâkin sözle düzenleme yapmıyorlar.

Benim raporumda eski taslak hâlinde idi kuruma atanırken istihdam kısmı değerlendirilmedi yazıyordu bir sorun teşkil etmedi, sadece ek olarak ''Sağlık Kurulu Raporu'' istendi zaten bu raporu isterken memur ataması için olduğunu verilecek kurumu v.s. belirtiyorsunuz. Sorun teşkil edecek bir durum değil özetle.

merhabalar benim raporda istihdam kısmı dolu sadece o kutucağımı bakıyolar peki ?

RssCip

Peki sağlık bakanlığınamı atandınız sağlık bakanlığında sorun oldugunu yazanlar oldu forumda

Üst Alt