Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstihdam kısmı değerlendirilmemiş raporlarla vergi indirimine başvurabilir miyim?

orjan

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar raporumu dün teslim aldım
Ücretsiz ulaşım kartımı aynı gün çıkardım
Engelli kimliği içinde başvurdum yarın teslim edecekler
Şu an işsiz olduğumdan vergi indirimine henüz başvuramam ama başvuracağım en kısa sürede
Rapor 2 yıllık süreli çıktı
Çalıştırılamayacağı işler kısmında DEĞERLENDİRİLMEDİ yazıyor
Vergi indirimine başvuracağım zaman sıkıntı yaşarmıyım
Rapor %44 kardiyoloji %20 iç hastalıkları
Toplamda oran %55

Bendede yazmıyor, oraya şu işi yapamaz diye yazılması senin karına olan bir şey değildir emin ol.

orjan

Onu bilmiyorum.
Vergi indirimi nedir kısacası.
Çünkü ilkkez rapor aldım ve vergi indirimi ni işaretlemedim.

marangozz

Vergi indirimi başvurusu yapılıyor vergi dairesine indirim alındıktan sonra SGK ya emeklilik başvurusu yapılıyor

Bende efor gerektiren işler yazıyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sorun vergi indirimi için başvurunca sıkıntı çıkarmı bilen yokmu

merhaba
raporumda çalıştırılamayacağı işler kısmında DEĞERLENDİRİLMEDİ yazıyor
başvuru yaparken dilekçe doldururken engelli kimliği ve sosyal haklar yazdım
ancak raporumda nerede kullanılacağı yazmıyor
raporumu aşağıya ekliyorum bilen arkadaşlar sorun yaşarmıyım kontrol edebilir mi
işe giriş yapacağım giriş yapıldıktan 4-5 gün sonra vergi indirimi için vergi dairesine başvuracağım başvuruyu yaptıktan 4-5 gün sonrada çıkış yapılacak
teşekkürler...

https://dosya.co/5wt6dvme15np/rapor.pdf.html

doğum tarihim 1980 sigorta başlangıç tarihim temmuz 1997
prim günüm 4780
şartlarım sanırım yetiyor erken emeklilik için

orjan
çıkmaz ben dün başvurdum maliyeye ne iş yaptığım yada yapamayacağım işler hakkında bişey sormadılar

orjan
Raporunuz uygun.
Yalnız rapor 2 yıl süreli olduğundan vergi indiriminin de süreli onaylanması ihtimal dahilinde.

hastalıklar geçici değil kronik işaretlenmiş ama nedense süreli verdiler zamanla süresize geçirirler herhalde illaki tekrar tekrar uğraşacağız işte :)
Ufukalp

bu arada raporum erapor sisteminde görünüyor ancak edevlet ve enabızda göremiyorum hastaneyi aradım sağlık bakanlığıyla alakalı biz sadece erapora girişini yapıyoruz dediler
istanbul il sağlık müd. aradım onlarda eraporda görünmesi yeterli edevlet ve enabıza gerek yok dedi
bir sorun çıkmaz inşallah
birde başvuruya giderken epikriz tahlil ilaç raporlarını yine çıktı alıp götürmelimiyim yoksa sadece rapor resim vs. yeterlimi
teşekkürler...

Üst Alt