Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstirahat parası almak için SGK'ya ne zaman başvurmalıyım?

gönülyarası

Aktif Üye
Konular
23
Reaksiyonlar
3
Ameliyat olduğumdan dolayı 21 günlük heyet raporu almıştım 1 tanesini çalıştığım yere verdim 1 tanesini hastane sgk bürosu aldı diğer 1 tanesini de bana verdiler bunuda raporun bitince sgk götürüp vereceksin 15 güne kadar paran yatar demişti hastane sgk bürosu

fakat benim raporumu 15 gün daha uzatdılar. şimdi sgk 21 günlük raporu götürüp vereyim mi yoksa 15 günlük olan raporla birlikde mi götürecem
ne yapmam gerekiyor bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

Şimdiden Tşkler

21 günlük rapor süren bitmiş,istersen onu götürüp sgk ya verip 10 gün içerisinde istirahat paranı alabilirsin.
istersende her ikisini de aynı anda da verebilirsin...

Bilgi için tşk ederim,
Bugün yine yolum hastaneye düştü o yüzden sgk bürosuna gidip sordum 2 raporu birden ver şimdi karışıklık olur ayrı ayrı verirsen sorun yaşabilirsin ödemede sorun çıkar dediler,ikisini birlikde götürmekde fayda var bencede.

ben 3 aydır istirahatliyim ,bir tanesi 15 günlük diğeri ise 45 günlük raporları verdim toplamda 60 günlük istirahat paramı aldım.diğer 30 günlük istirahat raporumu daha teslim etmedim.

kesinti bilmiyorum :(
aldığım maaş 840 tl
60 günlük istirahat parasıda 1.798 tl yattı

inş yardımcı olabilmişimdir...

Direk sgk kurumuna sende raporla oraya gidiyorsun
en son giden evrakla giriş yaptırıp 10 gun içinde ala bilirsin başka türlü bekllersen kaçay sonra alırsın allah bilir bilmeyenlerede anlatın

gönülyarası;

iş kazası farklı normal hastalıkta farklı ödüyor
iş kazası olunca brütten alıyosun tabi yüksek...
iyi çalışmalar

Bugün sgk raporları götürdüm,10 gün içinde istediğin ptt şubesinden çekebilirsin denildi.41 güne 1.200 TL alacakmışım.

Raporu bugün aldım ne zaman sgk ya götüreyim şimdimi 10 gün sonundamı

Üst Alt