Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İsveç Kilitli Ortez Cihaz yapımı için önerebileceğiniz yer var mı?

mek1973

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba Arkadaşlar,

İsveç kilitli karbon ortez cihaz yaptırmak istiyorum. İstanbul'da tavsiye edeceğiniz bir yer var mı?

Teşekkürler,

bu sorunun cevabını bende merak ediyorum yaklaşık bir senedir sol ayağım çabuk yorulmaya başladı (sol alt polio sekeliyim 2 yaşından beri) ortez cihazları işe yararmı diye araştırmaya başladım belki bu soruya verilecek cevaplar daha bir yardımcı olabilir benim içinde . yaklaşık 25 sene önceden demirden topuklu ayakkabı giyiyordum ilkokulda çok zordu o yakkabı ve demir aparatı 15-20 senedirde ihtiyacım olmadığı için giymiyorum fakat artık çabuk yorulmaya başladım bilmiyorum benimde aradığım bu yukarıda bahsedilen cihazmıdır acaba umarım bu konuda cevap veren olur bende istanbul k.çekmecede oturuyorum bana yakın bir yerde olursa bende bu cihazdan denemek isterim

Karbon uzun yürüme cihazını sgk karşılamıyor haberiniz olsun

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mehmet Ceylan abiye yaptırabilirsiniz, ortezimle ilgili her sorunda buraya geliyorum, tavsiye ederim.
[FONT=&quot]
Ceylan Ortopedi
[/FONT]

[FONT=&quot][FONT=inherit][FONT=inherit]Molla Gürani Mah. Gureba Hastanesi Cad. No:12/A[/FONT] (Vatan Caddesi)
[FONT=inherit]İstanbul
Telefon: 0212 533 56 65[/FONT][/FONT]
[/FONT]

selda*

selda hanım bu ortez size negibi kolaylık sağlıyor ?banada acaba faydası olurmu diye düşünüyorumda, ben sorunumu üstte yazdım acaba bu ortezler banada bi fayda sağlarmı? çok teşekkürler.

Mehmetyilmaz, ortez sağlam bacağa binen yükü dengeliyor, ancak size uygun olup olmayacağını ancak doktorunuz bilebilir :)

mek1973 merhaba

karbon cihaz için istanbulda size önerecegim onur ortez protez var.google dan telefonuna ulaşabilirsiniz.

#Mehmet yılmaz polio sekeli hastaları uzun yürüme ortezi kullanıyor. önce bir ortopedi doktoruna gidip daha sonra da istanbul cerrahpaşada onur ortez protez merkezin var oraylada görüsebilirsiniz.firma bilgisine google dan ulaşabilirsiniz.geçmiş olsun

isveç kilitli uzun yürüme cihazında kilit kalitesi önemli karbon olması saglam anlamına gelmiyor karbon hafif konforlu sadece iki turünde yaptıracagınız medikalden kilit kalitesini ve sorun yaşatmayacagını garinteletin ben aldım 8 , 9 ay geçti kilit laşka oldu olur olmadık yerde yürürken açılıyordu bu yüzden düşmüşlügüm çok... sizde aynı hataya düşmeyin

Üst Alt