Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşveren psikososyal engellileri çalıştırmam diyebilir mi?

marangozz

Yasaklı Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Arkadaş benim %33 ortapedik %20 debresif bozukluk rahatsızlığıma dair raporum var.
Öğrenmek istediğim şu an çalışmıyorum raporum la engelli kontenjanlarından işe gitmeyi istesem (özel sektörde)
Belirtmiş olduğum ruhsal rahatsızlığımdan dolayı sıkıntı yaşarmıyım?örneğin adam bana senin psikolojin bozuk seni çalıştırmam der mi?

Diyebilir pekala ama suç işlemiş de olur. Bunu size açıkça kimse söylemez, dolaylı olarak yani mazeret uydurur

hozgul

Anladım görünen rahatsızlığım ortapedik
Görünmeyen rahatsızlığımsa benim ifade ettiğim ruh halim iş ki bunu anlatabilmekte, harici olarakta psikolojik sorunum yok..algılama yeteneği olan iş veren bulmam lazım 😂

marangozz

Aynen arkadaşım. İyi bir işveren bulman en iyisi doğrusu. Bende psikolojik engelli olarak özelde 3 yıl falan çalıştım ve bana gereken toleransı gösteriyorlardı. Vardiyaya geç kaldığımda olurdu benim ama beni hiç üzmediler. Hepsine teşekkür ediyorum, Allah razı olsun kendilerinden. Şimdi kamu da çalışıyorum 7 Aydır.

İş verenlerin işine yarayıp yaramamak önemli.
İşe yaramazsa akıllı olsan ne yazar
İşi yarıyorsan deli olsan ne yazar.
Bütün mesele bu aslında ama benim merak ettiğim ortapedik sorunum mu ele alandır göze görünür yoksa debresif bozukluk mu?

Şimdi bunların hepsini unut.
İşe girmek için istekli ol.
Elinden geleni yaparsan yeter.
Onlar sana gereken saygıyı gösterir.

Üst Alt