Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşveren vergi indirim belgesini bana vermiyor..?

Hayat34

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
Vergi indirimi alip da calisanlara sormak istiyorum vergi indirim belgesi ankaradan is yerine gelince is yerinden o belgeyi alabilen var mi
benim isverenim belgeyi biz 5yil saklamamiz gerekiyor dedi denetlemelerde lazim olur dedi aslini vermiyor bana

bu normalmi ne yapmaliyim

vergi indirim belgesi iş yerine gönderilir ve size verilmez neden ihtiyaç duyuyorsunuz?

Nasıl verilmez :) güldürme beni arkadaşım vergi indirim yazısını hemen işverenden almalısın onlar maliye musavırlıgıne gonderırler ıslem bıter ondan sonra o vergı ındırımı sende kalmalı asrı daıma sende kalmalı.raporda senın adın var rapor sana aıt vermek zorunda bana da oldu ben zorla aldım.sımdı bende.

Ben elimde bulunsun istiyorum baska ise girdigim zaman lazim olacak o zaman nerden alacagim

niye gülüyorsunuz anlamadım ama bende başvurdum ve yaralanıyorum şuan. yapılan ankaradan iş yerime gerekli evraklarım postaladı ve bana vergi indirimin başladığına dair bilgi verdi sadece işyerim o kadar. iş değişikliği yaptığımda da defterdarlığa yeni işiyerimi bildirdim ve yine herhangi bir evrak verilmedi ve defterdarlık kendi yeni işyerime gerekli evrağı gönderdi.

Vergi dairesi demek istedin galiba yanlismi anladim ben vergi dairesinden gonderdim raporu ankaraya

Ayyuzlu ben is degisikligi yapsam izlemem gereken yol nedir acaba sen degistirmissin galiba bilgi verirmisin rica etsem

Sayın ayyüzlü benim de ankaradan onaylanan eli kulağında iş yerine gelmesi beklenen vergi indirimi raporum var eğer bir sıkıntı olmaz ise hiç indirime müracat etmeden o rapor ile sgk ya müracaat edip erken emeklilik için başvurmak istiyorum. Bir sıkıntı olmaz değil mi?

iş değişikliği yaptığınızda özel ise 1 ay sonra yeni işte çalıştığınıza dair bir belge,bordro ve yöneticinin imza sirküsü ile vergi dairesine gidiyorsunuz 1 ayda bildiriliyor işyerinize.eğer kamuya girmişseniz ozamanda memur olduğunuza dair belge ve bordro ile gitmeniz yeterli..

Sayın ayyüzlü benim sualimi de cevaplarmısınız.

Sayın ayyüzlü benim de ankaradan onaylanan eli kulağında iş yerine gelmesi beklenen vergi indirimi raporum var eğer bir sıkıntı olmaz ise hiç indirime müracat etmeden o rapor ile sgk ya müracaat edip erken emeklilik için başvurmak istiyorum. Bir sıkıntı olmaz değil mi?

vergi indiriminden yararlanmadığınız ayların parasınıda alabılırsınız.

ism_77 sonuz hakkında bilgi sahibi değilim malesef yani vergi indirimi başladıktan sonra emekliliği hak kazanmak için bir süre geçmesi geriyor mu gerekmiyor mu bilemiyorum bilen arkadaşlar varsa cevaplar mı?

Üst Alt