bugun masamda çalışırken kurumumun ınsan kaynakları sorumlusu gülerek odadan içeri girdii..,
canannnnn sana bir hediyem var . masamın üzerine bir bilet bıraktı . engelıler tıyatrosu ılımıze gelıyormuş bılet satıyorlarmış bana bılet almışş 2 kışılıkmiş eşinle bırlıkte gıdersın dedı..
neyse bıletı elıme aldım, oyunun adı ENGELLİ ELEMAN ARANIYOR!!!!!
gülsemmi ağlasammı bılmıyorum dedım içimden .
sonra dedım kı bızler zaten bızlerın sorunlarını bılıyor bırebır yaşiyoruz bu tıyatro sıze sizler için iş hayatındakı sorunlarımızı gorun dıye benim gıtmemim bır anlamı yok ki...
siz gıdeceksınız buna kı bızlerı anlayabılın artık...
sonra dedı kı ben gıdemem o tarıhte muhakkak proğramım olur bılet yanmasın boşuna kaşımın gözümün sadakası olsun dıye aldım zatem dedii...bu arada oyun teee kasımın 13 de....
ne diyeyim yıne olan bana oldu arkadaşlar...
gerisini siz düşününn....
canannnnn sana bir hediyem var . masamın üzerine bir bilet bıraktı . engelıler tıyatrosu ılımıze gelıyormuş bılet satıyorlarmış bana bılet almışş 2 kışılıkmiş eşinle bırlıkte gıdersın dedı..
neyse bıletı elıme aldım, oyunun adı ENGELLİ ELEMAN ARANIYOR!!!!!
gülsemmi ağlasammı bılmıyorum dedım içimden .
sonra dedım kı bızler zaten bızlerın sorunlarını bılıyor bırebır yaşiyoruz bu tıyatro sıze sizler için iş hayatındakı sorunlarımızı gorun dıye benim gıtmemim bır anlamı yok ki...
siz gıdeceksınız buna kı bızlerı anlayabılın artık...
sonra dedı kı ben gıdemem o tarıhte muhakkak proğramım olur bılet yanmasın boşuna kaşımın gözümün sadakası olsun dıye aldım zatem dedii...bu arada oyun teee kasımın 13 de....
ne diyeyim yıne olan bana oldu arkadaşlar...
gerisini siz düşününn....