Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşyeri değişikliğinde vergi indirimi nasıl başlayacak?

furkan-)

Üye
Konular
61
Reaksiyonlar
0
Vergi indiriminden faydalanmaktayım ama bu vergi indirimini eski işyerinde calışırken almıştım eski iş yerinden ayrıldım ama yeni işe girdim ve vergi indirim evragını kabul etmiyor iş veren diyorki bu vergi indirim eski işyerinin adı yazılı diyor bizim işyerinin adı yazması gerek vergi indiriminden faydalanmak için diyor bizim çalıştığımız iş yerine yazılı vergi indirim belgesi olması gerek diyor ne yapmam gerekiyor arkadaşlar. Acil yardım

İş yeriniz doğru söylüyor kısmen iş yerinizden orda çalıştığınıza dair yazı alıp imza sürgülü ile birlikte vergi dairesine giderek vergi indiriminiz in olduğunu belirtin yeni iş yerinize yazı göndereceklerdir vergiden mah olduğunuza dair her iş yeri değiştirdiğinizde bu işlemi tekrarlayacaksınız yarar lama için vergi indiriminden furkan-)

yeni iş yerinizde çalıştığınıza dair adınıza düzenlenmiş bir belge ve yeni iş yerinizin müdürünün yada yetkilisinin imza sirküleri ile tekrar vergi dairesine başvuruyorsunuz.

Üst Alt