Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşyeri değiştirdiğimde vergi indiriminin devamı için ne yapmalıyım?

blacksnake

Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Bir konu hakkında yardıma ihtiyacım var, işyeri değişikliği yaptım devamlı %60 2. derece vergi indirimim var işyeri değişikliğinde bunu yeni başladığım firmaya bildirerek onlar vergi dairesinemi yazı yazıyor. yoksa biz kendimiz mi yazıyı teslim etmemiz gerekiyor. malum pandemi koşullarıda göz önüne alındığında bunu internet üzerinden yada e devletten yada herhangibir vergi dairesinden yapma imkanımız varmı. yada işyeri halledermi. Çünkü bulunduğum yer ile vergi indirimi aldığım kurum yaklaşık 100 km. detaylı bilgilendirme yaparmısınız. nasıl bir yol izlemem gerektiği hakkında.

Yeni işyerinin muhasebe kısmına Vergi indirim belgenizi verin onlar sgk girişinizi buna göre yaparlar

Bağlı olduğunuz vergi dairesine giderek iş yeri değişikliği yaptığınızı ona göre güncelleme yapılacak diye biliyorum. Denizbanktan yapı krediye geçtiğimde vergi dairesine gidip iş yeri değişikliğini söyledim ve yeni çalışmaya başladığım bankanın iksına haber verdim onaylandığına dair resmi yazı eki gönderdiler. Benimde %60 oranlı raporum var fakat 3. dereceye düşürdüler.

Teşekkür ederim bir sorum daha olacak, vergi indirim yazım işyerine gönderildi yazıyor, bu yazıya ben kendim internet üzerinden ulaşabilirmiyim. Iş yerine gönderilen tarih ve sayı elimde mevcut ancak, bu yazıya nasıl ulaşabilirim.

blacksnake

Bulunduğum ilin r belli vergi indirimi biriminden evrak alıp yeni işyerine kaseletip tekrar engelli vergi dairesine veriyorsun kardeş. Orası iş yerine meil atiyor.resmi olarak böyle arayıp trl dan bilgi sla bilirsin maliyeden.Calistigin iş yeri muhasebe departmsni ne kadar ilgilrnir bu muamme ama resmi kanaldan gelince isleme alırlar.

Üst Alt