Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşyeri değiştirdim. Vergi indirim hakkımın devamı için ne yapmalıyım?

bullish

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Benim de bir sorum olacak. Yardımcı olursanız sevinirim. 7 sene çalıştığım işyerinde beni defterdarlığa gönderip vergi indirimi aldırdılar. 2 ay önce şirketi arayıp vergi indirim belgesini istemiştim. Ankara'dan şirketime gelen yazıyı arşive kaldırdıklarını ve bulamadıklarını söylediler. Bu durumda benim ne yapmam gerekiyor.? Engelli statüsünde emeklilik tarihim de 01.05.2016

emekliliğinde kopya da olsa vergi indiriminin nüshanı senden isteneceğinden
1. eski işyerinden ne olursa olsun bulmalarını taleb et
2. vergi indirimi için başvuru yaptığın vergi dairesine durumu anlatıp onlardan isteyebilirsin

slm vergi indirimin hangi vergi dairesinden aldıysan ordan fotokobisini alabilirsin çünkü bir nüshada onlarda kalıyo

Cevaplar için teşekkürler. Cağaloğlu'ndaki defterdarlıktan almıştım. Oradan mı almalıyım......?

kardeşim fatih çağaloğlu defterdarlık kapaldı. zincirlikuyu maslak arasına taşında. maslakta bulunan kuveyttürk katılım bankasının 200 metre yukarısında metronun yanında türkiye iş bankasının yanında bilgin olsun istersen gitmeden önce ara yeni adresi al

Ek olarak, emeklilik işlemleri için kişinin buna dair bir evrağı sgk'ya vermesi diye bir şey söz konusu değil. Kişi "benim vergi indirim hakkım var" dediğinde sgk bunu maliye'ye sorup kurumlar arası yazışma ile teyit ediyor...

Üst Alt