Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşyeri değiştirdim. Vergi indiriminin devamı için ne yapmalıyım?

emrecix

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
iyi geceler bi sorum vardı bilgi verebilcek varmı ? %60 sürekli raporum var.eski işyerimdeyken maliye bakanlıgına gönderdik ve %55 olarak geri geldi.vergi indiriminden yararlandım.ama o işten cıktım ve 2,3 iş değiştirdim.şuanki iş yerinde faydalanmıyorum.ankaradan gelen %55 olan raporuma nerden ulaşabilirim şuanki işyerime vercem.yoksa tekrardan ankarayamı yollaycaz

emrecix

Bağlı bulunduğu n vergi dairesi ne git orda var rapor ordanda iş yerini bildir onlar yazı gönderir iş yerine

fidanatilla çok tesekkür ederim.yaklaşık 7.8 sene önce almıstım ankaradan raporu cok uzun süre gecti diye merak ettim vergi dairesinde halen varmıdır diye.cok saolun

iyi seneler arkadaslar.bi sorum vardı,benim ankaradan onaylı yüzde 55 raporum var.bazı işyerlerimde vergi indiriminden faydalandım ama suanki işyerimde faydalanmıyom vergi indiriminden.fakat bu sn işyerimden emekli olcam.illaki son işyerindede faydalanmam gerekiyormu vergi indiriminden yoksa sadece ankaradan onaylı olması yeterlimi.raporum yüzde 60 tı ama ankaradan vergi indirimine yüzde55 geldi

19 yıl 4240 günden emekli olan engelli ne kadar maaş alır

@emrecix SGK emekli olurken sizin sadece
Vergi indirimine bakar başvurken yanınızda bir kopyası olsun yeterli
Çalıştığınız son iş yerinde vergiden muaf olmanıza bakmaz

@emrecix bugünden ne kadar maaş bağlanır bilemeyiz maaş hesaplamasın da yatırılan prim önemli

emrecix

Rapor tarihiniz eski olduğu için sgk tekrardan sevk edebilir hastane , başıma geldiği için paylaşayım dedim sadece bazen de ,
Esnek bir sgk memuruna denk gelirseniz işleminiz başarıyla sonlanabilr

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

alican_695_ teşk ederim ama benim hastane raporunda sürekli diye belirtilmiş. yinede tekrardan sevk olurmu ?

emrecix

Sgk daki müdür yada personelin insafına kaldın sürekli ibaresi olsa dahi sevk edip raporunu güncellemeni isteyebiliyor bazen

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Üst Alt