Abdlsmd67 E nabızda kullandığın ilaçlar ve raporların gözüküyor ve oraya ayarları değiştirmezsen tüm hekimlerin ulaşma imkanı var ve hangi hekim ne zaman baktı haber veriyor sana e nabız.
Ama ayarlarda
Tüm hekimler görebilsin
Sadece muayene olduğum hekim görebilsin
Hiç bir hekim göremesin var.
Hiç bir hekim göremezsini seçersen senden sms onayı olmadan göremez kimse ama işyeri hekimi bakmak isterse sende onay vermezsen işyeri hekimi bir şeyler sakladığını düşünerek sıkıntı olabilir.
Aile hekimleri bile e nabızdaki ilaç kullanım bilgisine ulaşabiliyor (onlar uzman doktor değil) hangi tarihte hangi doktor hangi ip den sizin bilgilerine erişmiş e nabızdan sağ üste çan simgesine tıklayın tarih aralığını seçim bütün erişimleri listeliyor yakın zamana kadar hemşireler bile görebiliyordu onu engellediler.
işyeri hekimlerinin çoğu bir hastahanede görevli zaten rahatlıkla giriş yapıp bakabilir kullandığınız ilaçlar raporlarınız gibi şeylere.
üstte dediğim gibi özel olarak benim iznim olmadan kimse bakamasın diye ayarlamanız lazım o zamanda ne gizliyorsun diye şüpheli bir durum oluşacaktır
Çünkü sisteme sen dahil bütün personelin sisteme bilgilerini yüklemekle yükümlü ayrıca daha önce de belirttim mi bilmiyorum İşyeri Hekimleri artık E-Nabız'a dahil edildiler.