Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşyeri kendilerine gönderilen vergi indirim kağıtlarını bulamıyormuş?

atakan_abi

Üye
Konular
33
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar eşim eylülde işe başladı ve vakit kaybetmeden vergi indirimine başvurduk ve geçen hafta defterdarlığa sorduğumda kaıtlar iş yerine gitti git kağıtların asıllarını al fotokopileri onlarda kalsın dediler işyerine gittiğimde kağıtlar bize gelmiş fakat bulamıyoruz dediler bu konuda ne yapmam lazım

Gelir İdaresi başkanlığı İstanbul Vergi dairesi Başkanlığı-Gelir ve Kurumlar Vergiler Müdürlüğü 'ne sor raporun bir nüshası bu kurumda olmalıdır.

(emeklilik başvurusu yaptığında sgk üstdeki kuruma vergi indirimi olup olmadığını var ise tasdikli nüshasını gönder diyor)

http://www.gib.gov.tr/fileadmin/HTML/vergidairebaskanlik/istanbul.xls.htm

3.sıradaki yer gibi geliyor.31.1.GELİR VE KURUMLAR VERGİLERİ MÜDÜRLÜĞÜAlemdar Mah. Hükümet Konağı Sok.No:11 Cağaloğlu/Eminönü/İSTANBUL34110212402 44 00

İŞyeri değiştireceğiniz zaman defterdarlığa gidip "iş yeri değiştiriyorum, yeni işyerimde vergi indirim hakkımın uygulanabilmesi için yazı istiyorum" demeniz yeterli...

atakan bey aynı şey benim başımada geldi işyeri evraklarımı vermedi bende deftardarlıga gittim beni sgk ya gönderdi ordan yazı aldım defdardarlığa getirdim evrakların aslını elden verdiler ve sgka ya göturdüm işlem tamamlandı sizde sgka ya gidin yazıyı alıp deftardarlıga gidin evragınızın aslını elden sgka ya verin .

Üst Alt