Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşyeri merkezi İstanbul'da. Vergi indirimi basvurusunu nasil yapmaliyim?

lombak

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba;

Mugla marmariste yasiyorum. %55 surekli raporum var. Vergi indirimi icin vergi dairesine gittim. Basvuru yapmak istedigimde bana gerekli evraklari toplamami istediler. Tum yazi, dilekce vb dokumanlari hazirlayip gittim. Bana is yerimin buyuk mukellefler vd ne kayitli oldugunu burdan islem yapamadigini ve istanbula gitmem gerektigini soylediler. Nasil bi yol izlemeliyim. Posta yada kargo yoluyla gonderilebilir mi ?

lombak

İstanbul'da tanıdık birisi olsa çok kolay olur aslında? Onun dışında, posta yolu ile gönderilebilir teorik olarak, ama işler çok uzar...

Istanbulda bi tanidigim var evet ona kargoyla gondersem yapmasi gereken sey nedir tam olarak

OturanBoğa

Farklı bi sorum olacaktı. Ben %55 raporum bulunmaktaydı. Ama rahatsızlığımın ilerlemesi sonucu cetvele göre baktığımda %60 olduğundan malulen emekliliğe başvurdum sgk bna hastaneye sevk kağıdı verdi. Kısa zamanda kurula gireceğim. Sorum şu. Benim eski tetkik ve rapor sonuçları dikkate alınmayıp, tekrar baştan mı engelimle ilgili tetkikler yapılacak?

Üst Alt