Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşyeri vergi indirim belgesini kendi adına düzenlenmesini isteyebilir mi?

Konular
13
Reaksiyonlar
28
Sevgili dostlar

Herkeze Merhaba

2006 yılında çalışma hayatıma başladım 4 iş değişkliği yaptım son iş yerimde 2014 yılından itibaren halen aktif olarak

özel bir bankada çalışmaktayım.

bugun insan kaynaklarından gelen bır telefonda vergi indirim belgemde eskı iş yerımın adının yazdıgını ve bu evrağın şuan çalışmakta oldugum bankanın adına ve işe giriş tarıhıme gore duzenlenmesını istedıler

ilk etapta bende anlam veremedım neden 3 bucuk yıl gectıkten sonra boyle bır sey ıstedıklerını sormadımda :)

olur en yakın zamanda vergı daıresıne gıder sorarım dedım :)

Bır oncekı iş yerımde boyle bır firma yada kurum ismi değişikliği ıstenmedı hatta işe girdıgımde vergı ındırım evraklarımı vermeyı unutmus olup 2 yıl sonra vermıstım :)

ve gerıye donuk toplu para almıstım.

şuan neden boyle bırsey ıstendı anlamıs değilim

en kısa zamanda vergı daıresıne gıdıp boyle bırsey mumkunmu dıye soracağım fakat oncesınde sızlere sormak ıstedım

aramızda boyle bır durum ıle karsılasan varmı acaba ve boyle bır şey,e gerek varmıdır ???

Son düzenleme:
Eğer vergi indirimiz sürekli ise tekrar vergi indirimine başvuramazsınız. Mevcut vergi indiriminiz ömür boyu geçerlidir. Vergi indirimi bildiğiniz üzere hangi işyerinden başvuru yaptıysanız o işyeri adına düzenlenir.
Sonradan çalıştığınız işyerlerinin tekrar vergi indirimi istemesi söz konusu olamaz.(eğer sürekli ise)

Üst Alt