Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşyerim 12 saat bekçilik yapmamı istiyor. İtiraz etme hakkım var mı?

denizli 20

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
denizli karayollarında özürlü işçi pozusyonunda çalışmaktayım bana bekçilik yapmam
isteniyor bende 12 saat bekçilik yapmacağımı bildirmeme rağmen şimdide denizliye
110 km mesafede bulunana çameli bakımevine gitmem isteniyor %40 raporum var sağ
ayağımda 9cm kısalık var sizlerden yardım bekliyorum 0539 987 89 41 yaşar
çetinkaya

O mesafeye gitmek sağlığınızı zora sokuyorsa, orada çalışmak sağlığınız için sakıncalıysa, gitmemek için kurumunuza dilekçe verin.

dilekçe verdim ama çevap verilmedi 19.01.2012 tarihinde birde 21.03.2012 tarihli dilekçe verdim ama çevap vermiyorlar şimdide 110km mesafede bulunan bakımevine göndermeye çalışıyorlar geçen cuma günü psikolojik baskı yaptılar ve hakaret ettiler bende bunu kaldıramadım intihara kalkıştım hastaneye zor yetiştirdi ailem

yaşar bey, niyee sağlığınızı böyle mevzular için tehlikeye atıyorsunuz. mesai saatleriniz neler ? sözleşmenizde ne yazıyor. sözleşmeli personel statünüz mü var, alt işverenin mi çalışanısınız .

Üst Alt