Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşyerim iki yıllık SSK primimi yatırmamış ve işten çıkarılmakla tehtit ediliyorum!?

fatih88

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
iyi günler bir sirkete 19/12/2006 ayda işe basladım 562,50 tl kazanc olarak pırım yatımıslar
29/02/2008 ayında çıkış yaptılar 2,150,00 tl kazanç pırımı yatırmıslar son 6 ay bana yüksek prim ödemişler ssknı daha sonra baslatacaklarını soyledıler
29/2/2008 tarıhınden 27/10/2010 tarıhıne kadar ssk prımlerımı yatırmadılar ne yapmam lazım
sımdı de ısten cıkarcaz dıye tehtıt edıyolar
elımde her aldıgım maas para makbuzları var eskıye donuk prımlerı bayram ızın ve mesai paralarını art kıdem tazmınatı hak edebılır mıyım ve ne kadar tazmınat alırım

saygılarımla teşekkürederim

Arkadaşım seni tehdit ediyorlarsa kendileri düşünsünler git sgk'ya şikayet et ceza yerler ikincisi mahkeme denen bir şey var mahkemesiz bu iş halolunur şikayet etsen hem büyük bir ceza yerler hem de geriye dönük haklarını alabilirsin diye biliyorum

cnm arkadaşım sgk git sen şikayeti yap bak onlar nasıl tutuşuyor artı sana parasını veriyolar

İşkur güvencesi altında işe başladıysanız, işkura bildirmeniz çok önemli, onlar soruşturma açarlar. Ayrıca maliyeye bilgi edinmeden ihbar şikayeti bildir. Maliye anında gelir.

Birde sizin orda çalıştığınıza dair belge ve kanıt varmı? Birileri sizinle burda çalıştığınıza dair 2 şahit getirebilirmisiniz? Eğer bunlar varsa hiç zaman kaybetbeden dava açın.

Hizmet tespiti davasının tespiti istenilen hizmetlerin geçtiği yılın sonundan başlayarak 5 yıl içinde açılması gerekmektedir.

Tüm haklarınızı alabilirsiniz. Ama önce iyi/güvenilir bir avukat bulun...

Üst Alt