Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşyerim İstanbul'a taşınıyor, ben Ankara'da kalmak istiyorum. Ne yapabilirim?

ulugbey

Üye
Konular
28
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ben Ankarada ' ki genel müdürlük te çalışıyorum.Bu sene içinde bankamızın İstanbul levente taşınacağı söylentisi var.Ben operasyon birimindeyim.Operasyon bölümü gitmeyecek diye demeçler yayınlanmış genel başkan bazı birimlerin kalacağını söylüyor fakat burdaki amacın ben şubelere tayin isteyen personel çok olur diye bu bahaneyi sunduğunu düşünüyorum.Sonuç olarak bütün birimleri kademe kademe istanbula taşıyacak.Ziraat ve diğer kamu bankası da İstanbul merkezli yönetilecek.Ben Ankara'dan ayrılmayı istemiyorum.İşe başlayalı 6 ay oldu.Tayin istiyorum acaba nasıl bir yol izlemem gerekir.Ya da başka bir kamu kurumuna geçiş hakkım var mı ? .Sıkıntı çıkaracaklarını düşünüyorum.

Banka yöneticileri ile görüşüp bu isteği dile getirmekten başka bir yol gelmiyor aklıma...

Daha cok yenisin senin tayin olabilmen icin en az 5 yılı tamamlaman gerekiyor ama oturanboğanında dediği gibi birim yöneticinle bir görüş istersen engelli kadrosundasın sonucda en azından tasınma sebebi ile seni orda bi subeye yerleştirebilirler.sen önce senin bulunduğun biirimin istanbula tasınıp tasınmayacagı konusunda kesin bir karar varmı onu öğren bankalarda insan kaynakları biriminde engelli kadrosuyla ilgilenen biri olmalıdır muhakkak ondan bilgi alabilirsin kesinleşmiş isede durumunu anlatabilirsin .

5 Yıl şartı diye bir şey varmı ben şimdi evlensem 5 yıl beklemek zorunda mıyım . taahhütnamede 5 yıl olmadan işten çıkmam durumunda tazminat ödeyeceğime dair metin mevcut.Ama muhakkak anlayışlı biri çıkacaktır.Kesin bir şey yok ama dediğim gibi bazı birimler şu an orada istanbul leventte.Bizim müdrlkten henz kimse gitmedi.Nisan ayında taşınıyoruz diye dedikodu var ve aslında bana aylık 5 bin tl de verseler ben istanbula gitmem ankaradan başka yer beni huzursuz ediyor toğrağını çok özlerim doğduğum büyüdüğüm yerden ayrılmak istememmm . :)
sağol bülent abi neriman abla dediğiniz gibi yetkili biri ile konuşmak belki sorunu çözer bir gelişme olursa söylerim sizlere.

Üst Alt