Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşyerim satılıyor. Vergi indirimim iptal olur mu?

serka335

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
slm arkadaşlar çalıştım işyerinde başka bir şubesine gectim yani işyerim aynı degişmedi a şubensinden b şubesine gectim yani ama ssknın sitesin iş çış giriş görünüyor bu durumda benim vergi indirimim iptal olmuşmudur güncel bodromda vergi indirimi aldım görnüyor ama ben şunu ögrenmek istiyorum yani benim asıl maliye onaylı vergi indirimim iptal olduda işyeri kendilinden tekrar vergi indirimi uygulamış olabilirmi birde söyle bi sorum var arkadaşlar çalıştım iş yeri satılıyor iş yeri satıldında benim vergi indirimim iptal olurmu

hayır arkadaş vergi indirimi süresiz geçerlidir başka işyerine gitsen bile evrakların bilgisini ver yani vergi indiriminden yaralanman gereken yazıyı.
ver işyeri vergi indirimini bordroda yapacaktır.

vergi dairesinden gelen mektup bende degil ama mektup gelir gelmez telefonla foto çektim bi sorun olursa onu bilgisayarda a4 e basarım yazılar net olarak okunuyor

yeniden vergi indirimi almak bir sorun yaratabilir

arkadaşlar benim vergi indirimim var diyelimki şuan çalıştım yerden ayrıldım yeniden vergi dairesine gidip vergi indirimi almak bir sorun yaratırmı ileride birde ben vergi indirimim sürelimi sürezizmi nasıl ögrenenebilirim herkeze kolay gelsin

İşyerini değiştiren ücretliler ne yapacaklardır?
Herhangi bir şekilde iş yeri değiştiren ücretlilerin daha önce işlem tesis ettirdikleri Müdürlüklere yeni iş yerlerinin adreslerini bildirerek buradan yeni iş yerlerine hitaben yazı almaları yeterli olacaktır. Bu kişilerin yeniden rapor almalarına gerek yoktur. Bulundukları il sınırları dışına gidenler de aynı şekilde hareket edebileceklerdir.

::Sıkça Sorulan Sorular::

Vergi indirim belgenizde 'x yıl sonra kontrol' gibi bir şerh düşülmemişse süreklidir.

sagol kardeşim son bi sorum daha olucak :S vergi dairese başkanlıgından vergi indirimi için gelen yazıyı işyerim aldı bu yazıyı almam benim çok işime yararmı veya vergi dairesinde falan yokmudur bunun fotokopisi biraz acıklarsan sevinirim saygılarımla kolay gelsin

Normalde aslını size verip fotokopisini dosyanıza koymaları gerekir.
Ama çok da fark etmez,zira iş değiştirdiğinizde vergi dairesine yeni işinizi bildirdiğinizde oraya yazı gönderirler.
Emekli olacağınız zaman zaten yazışma ile vergi dairesine vergi indiriminiz sorulmaktadır.

Üst Alt