05.10.2009de otomotivde işe başladım.05-06/07/2012 de şehir dışında eğitim vardı ve katılamadım.aynı eğitimin 16-17/07/2012 de tekrarı vardı ve katılamayacağımı sözlü olarak söyledim ve yetiştirmem için bir eleman alındı.ve bu alınan personel eğitime gönderildi.3 aydır da bu arkadaşı işbaşı eğitim verdim.şimdi firmam bu ay sonu artık ayrılabileceğimi söyledi.Fakat ben de istifa vermeden sosyal haklarımla beraber çıkabileceğimi aksi halde çalışmaya devam edeceğimi bildirdim.15.10.2012 tarihinde bana 2 savunma yazmamı istediler.1.si ilk eğitim tarihlerini içeren ve bu eğitime katılmayarak şirketimi zarara uğrattığıma dair,2.savunmada ikinci eğitim tarihini içeren ve aynı şekilde işeyrini zarar uğratmamdan dolayı ve yeni personelin işe alınıp eğitime gittiğine dair bir savunmadır.savunmamı yazıp imzaladım.iSavunmamada 3 ay sonra yazdırılmak istenen bu savunmanın tek amacının sosyal haklarımı ödememek için yapılan bir işlemdir şeklindedir.Şimdi başıma neler gelecek merak ediyorum.İşveren benim çıkışımı tazminatsız verebilir mi? ya da işe devam ettirip tekrar tekrar eğitim yazıp yıldırma yapıp tazminatsız çıkışımı yapabilir mi?