Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşyerim sigortalık süremi ve prim gün sayısını öğrenebilir mi?

Konular
13
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar.21 yıllık sigortalıyım ve 7500 prim günum var.%40 vergi indirimi raporum mevcut.Kısaca emekliliği haketmiş durumdayim fakat maaş düşük bağlanacağından emekliliği bir süre daha düşünmüyorum.Şu an 10 yıldir ayni işyerindeyim ve 1 yildir vergi indirimi almaktayım yani işyerim raporumdan haberdar.Sorum şu; işyerim benim sigortalılik süremden ve prim günümden haberdar olabilir mi?Daha dogrusu ben araştırdim sen emeklilik şartlarini sağliyorsun seni bu sebeple işten çıkartıyorum diyebilir mi?Ben beyanda bulunmadan bu bilgilere ulaşma ihtimali var mı?

Özgürumut mrb
İş yeriniz sizin emeklilik şartlarınızı
yerine getirip getirmediğinizi bilmez
yanlız siz bunu takip edebilirsiniz.yanlız atladığınız bir durum var prim gününüz arttıkça emekli maaşınızda düşme olur ayrıca emekli olup tekrar çalışma hayatınıza devam edebilirsiniz ne kadar erken emekli maaşı almak o kadar iyi tabi karar sizin.

umut2135 cevabınız ve tavsiyeniz için teşekkür ederim.Şu anki maaşım iyi.Sgk.sitesinden heray kontrolümü yapıyorum.Ay bazında 7ila 10tl.arası bir artış söz konusu.Buda enflasyon zamları hariç yıllık 100 tl.civarı ekstra bir artışa tekabül ediyor.Benim kararım iyi bir iş fırsati bulana kadar bu şekilde çalışmak.

Üst Alt