Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İşyerim vergi indirim başvurusu için yazı vermiyor!?
Hayır vergi indirimi ve özürlü kadrosu birbirleriyle bağlantılı değildir.
Özürlü kadrosunda çalışmıyorsunuzdur, vergi indirimi alırsınız, daha sonra işyeri değiştirirseniz yine özürlü kadrosunda olmayabilirsiniz ama bir kez vergi indirimi aldığınızda,
[FONT=tahoma]İşyerini değiştiren ücretliler ne yapacaklardır?[/FONT] [FONT=tahoma]Herhangi bir şekilde iş yeri değiştiren ücretlilerin daha önce işlem tesis ettirdikleri Müdürlüklere yeni iş yerlerinin adreslerini bildirerek buradan yeni iş yerlerine hitaben yazı almaları yeterli olacaktır.
Bu kişilerin yeniden rapor almalarına gerek yoktur. Bulundukları il sınırları dışına gidenler de aynı şekilde hareket edebileceklerdir.
[/FONT]::10 Soruda Sakatlık İndirimi::[FONT=tahoma]
[/FONT]
bu işlemi yaptırdığınızda vergi indiriminiz devam eder....
Özürlü kadrosunda çalışıp çalışmamanız işyerinin bileceği bişeydir, İşkur'a bildirirler durumunuzu ve özürlü kadrosunda tescil edilmeniz için gerekli işlemleri başlatırlar....[FONT=tahoma]
[/FONT]
İşyerine hiç bir zararı yok. Hatta ille de bir etki olacaksa, sigortanızın işverene düzeş kısmının yarısını devlet öde (bunun için içveren sgk'ya başvuru yapmalı)
İşveren bahane etmiş bunu bence! Sakatlığınız işinizi yapmaya engel mi? Yaptığınız iş sağlığınız açısından zararlı mı? Değilse, işveren neden böyle anlamsız bir tavır takınmış anlamak güç!
Son durum nedir? Vergi indirimi felan da istemeyin, bi hal değil zaten. İşinizden olmayın...
biraz gecoldu ama işten cıkardılar bende özürlü kadrosuna girdim yapacak ir şey yok hayat devam ediyor şimdiki işmde vergi indirim belgelerin ne zaman vereyi sizce
hayır 1 yıl sadece kıdem için şarttır bir iş yerinde 3 ay çalışıp işene son verildi işine son verilen kişiye 2 haftalık ihbar tazminatını ödemek zorundadır yıl olduğu zaman hem kıdem hem ihbar ikisi birlikte veriliyor
ben 4 ay calıştım 28 made saglık nedeniyle di işima son verdiler tazminat diye bir şey vermediler ben de avukata sordum iş vereni yanıtmış sın diyor sebete
ilk iş başı yatıgında saglamsın son ra özürlüsün diye - bende sonradan ögrendim
evet sağlık sorunların nedeni ile çıkarma hakkı var keşke en başından söylemiş olsaydın yada eğer çalışmana engel değilse illa vergi indirimi için diretmeseydin çünkü öyle abartılacak bi vergi indiri mi alamayacaktınki