Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İşyerim vergi indirim belgemi kaybetmiş. Ne yapabilirim?
Çalışmakta oldugum işletme vergi indirim belgemi kaybetmiş. Emeklilik işlemleri sırasında ne yapmam gerekiyor. Yoksa yeniden saglık kuruluna mı girmem gerekiyor.
Bağlı olduğun vergi dairesine gider durumu anlatırsın onlar sana fotokopisini aslı gibidir mührü vurup verir.kazanılmış hakkın tekrar rapora gerek yok...
benimkide yok meydanda defterdarlığa gittim orada yok rapor için heyete girdiğim hastane bizde öyle bir kayıt yok diyor ama 2 dereceden yararlanabilirsin yazısını kim nasıl gönderdi anlamadım yani ortada oran var rapor yok buhar oldu uçtu yeniden hastane köşelerinde rapor için ugrasmak istemiyorum yolu yordamı ne anlamadım gitti
herkezinki defterdarlıkta klosörlere tek tek baktık yok.
herşey bir yana rapor için heyete girdiğim hastane bile bakıyor ve ilginç bi şekilde demekki bizden almadın diyo yane salak yerine koyuyor salaklar
Konusu geçtikçe her zaman söylüyorum...
Vergi indiriminiz işverene tebliğ edildiğinde rapor ve vergi indirim belgesinin mutlaka aslını alınız,işyerine fotokopisi yeter zaten olması gereken de budur.