Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşyerimde insanları duyamıyorum. İşitme cihazımı değiştirsem faydası olur mu?

yelizzz

Yasaklı Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
hafta ici is yerinde calisiyorum insanlari duymuyorum telefonu desen gine ole birini ariyorum hoperlorsuz duymuyorum cihazimi degissem telefonumu degissem kararsiz kaldim isitme cihazi alayim desem ses kalitesi iyi olan kanal ici cihaz hangisi onu da bilmiyorum o kadar kafam karisikki ne yapacagimi bilmiyorum ramazan diyede hava sicak diyede bir yere cikmak gelmiyor sizce ne yapmaliyim

cihazı değiştirmen daha mantıklı gibi

bir yerden baslamam gerekiyor iste nasil olacak bende bilmiyorum arkadasim

dediğin gibi bi yerden başlamak lazım

aynı sorun bende de vardı benim sağ 88 sol 68 db kayıp var sadece sağda kullanıyorum muhteşem duyuyordum kanaliçi cihaz ile ama 1 sene idare etti beni sonra değiştirdim bu da kafasına göre bir gün süper diğer gün sıkıntı bütün cihzlar böyle bence maxımum performans veren yok!

yeliz bence hastaneye git doktora bi odyo olcumu yaptir
isitme kaybin arttiysa odyo kagidina bakarak anlarsin cihazi aldigin yere git garantisi bittiyse bile ucbes lirayla yeniden ayarlattir
olmadi onlar sana baska cihaz satmaya kalkarlarsa dene ama alma
baska firmaladanda dene simdi orucken iyi kara veremezsin cok yildirici bu cihaz denemeleride
bayramdan sonra dikkatle iyice denersin bosa paran gitmesin belki cihazinin sesleri sana yeterli gelebilir ama yenisini istiyorsan gonlun paran bilir
isitme cihazi isitme kaybimizi artiriyor ama rahat yasamak icin buda feda edebiliyoruz size ses duyuru anlamak sizin kalinti isitmenizin kalitesine bakar

Üst Alt